Μην χασετε

Συγκλονίζει η σύζυγος του Σπύρου Φωκά: «Μου κούνησε το κεφάλι κι έφυγε μέσα στην αγκαλιά μου»

Η Λίλιαν, σύζυγος του Σπύρου Φωκά, περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της ζωής του ηθοποιού, αποκαλύπτοντας ότι «έφυγε» από τη ζωή μέσα στην αγκαλιά της.

«Ο Σπύρος τον τελευταίο καιρό υπέφερε. Υπέφερε από πόνους, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ήταν αετός ο Σπύρος και είχε την καρδιά ενός λιονταριού και το πέταγμα ενός αετού» τόνισε η Λίλιαν Φωκά, μιλώντας στο Mega.

Όπως είπε η ίδια, ο Σπύρος Φωκάς πέθανε στην αγκαλιά της: «Μου κούνησε το κεφάλι κι έφυγε. Τέτοιον άνθρωπο στη ζωή κανείς δεν θα συναντήσει. Έσπασε το καλούπι, τελειώσαμε. Ούτε σαν ηθοποιό ούτε σαν άνθρωπο».

 

Advertisements

Πέρασα υπέροχα μαζί του. Διασκεδάσμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε. Ήταν ένας άνθρωπος που είναι ανάμεσα στους τρεις άντρες της ζωής μου, ο πατέρας μου, ο νονός μου και ο Σπύρος μου» πρόσθεσε.

Μπορεί ο ηθοποιός να έφυγε από τη ζωή, όμως η Λίλιαν Φωκά θα τον κρατά πάντα μέσα της σαν φυλαχτό, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο Σπύρος δεν θα μου λείψει καθόλου, γιατί είναι μέσα μου. Έχει πεθάνει, αλλά τον νιώθω όπως τα λέγαμε και χθες. Τον έχω φυλαχτό», δήλωσε.

 

Σπύρος Φωκάς: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του

Advertisements

Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στο Α νεκροταφείο Αθηνών.

Η σορός θα βρίσκεται στην αίθουσα πολιτικής κηδείας από 12.00 μμ έως 14.00 μμ. Εν συνεχεία θα οδηγηθεί στο κρεματόριο Ριτσώνας για αποτέφρωση εκφράζοντας την τελευταία βούληση – επιθυμία του. Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί να γίνουν δωρεές στο σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα