Μην χασετε

Eξαλλος ο Πέτρος Κουσουλός: «Τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους αυτοί οι άνθρωποι τα παιδιά μου.»

Ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε στην λεκτική επίθεση που υπέστη από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού. Ο δημοσιογράφος κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά από μια μήνυση που κατέθεσε η κατηγορούμενη, αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

«Γνώριζαν πως βρίσκονταν στον τηλεοπτικό αέρα. Εκτιμώ πως αν δεν βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα θα χειροδικούσαν εναντίον μου…

Η επίθεση ήταν υποκινούμενη. Τους παραδίδω στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Άκουσα αυτόν τον αποκαλούμενο θείο Τζώνη, να μου απαγορεύσει εμένα να ασχολούμαι με την υπόθεση. Ποιος είναι ο κύριος Τζώνη στο τέλος της ημέρας; Που νομίζει ότι ζει στη Ζιμπάμπουε; Στην Ουγκάντα; Στον μεσαίωνα; Προπηλακίζουμε δημοσιογράφους και δεν τους αφήνουμε να κάνουν τη δουλειά τους;» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

 

Advertisements

Και συμπλήρωσε: Έχουν πολλάκις αποπειραθεί να με φιμώσουν, η ίδια η κατηγορούμενη και οι συγγενείς της. Αρχικά με έσυραν στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, διαμαρτυρόμενοι ότι έβγαλα φωτογραφίες των νεκρών παιδιών, που ουδέποτε το έκανα.

Στο τέλος της ημέρας να θέσω και το εξής ερώτημα: Τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους αυτοί οι άνθρωποι τα παιδιά μου. Πού ήταν αυτοί οι κύριοι όλα αυτά τα χρόνια που πέθαινε το ένα παιδί πίσω από το άλλο; Τι έκαναν για να τα σώσουν; Και έρχονται τώρα να διαμαρτυρηθούν; Θέλω να τα βγάλω από μέσα μου. Εγώ δεν είμαι ούτε δικαστής, ούτε εισαγγελέας. Κάνω τη δουλειά μου και θα συνεχίσω με οποιοδήποτε κόστος», είπε στον Alpha για το συμβάν ο Πέτρος Κουσουλός.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα