Μην χασετε

«Μην ξαναπιάσεις τα νεκpά μας παιδιά στο στόμα σου» Η οικογένεια της Πισπιρίγκου «επιτέθηκε» στον Πέτρο Κουσουλό σε live μετάδοση

Ένα αδιανόητο επεισόδιο ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού, την ώρα που ο Πέτρος Κουσουλός μιλούσε ζωντανά στον Γιώργο Λιάγκα για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Advertisements

Λίγο αργότερα και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου επιτέθηκε στον δημοσιογράφο λέγοντας του χαρακτηριστικά «πάνω στα παιδιά μου έχεις κάνει καριέρα. Που τα είχα στο νεκροκρέβατο και θα έρθει αυτός εδώ να μου κουνήσει το δάχτυλο…».

Ο Πέτρος Κουσουλός έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και της οικογένειας και της υπεράσπισής της.

Αποκορύφωμα η σημερινή επίθεση που δέχθηκε από τη μητέρα της, την αδερφή της και τον πατριό της έξω από τα δικαστήρια. Υπενθυμίζεται πως σήμερα θα ξεκινούσε η δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ωστόσο, αυτή διακόπηκε για τις 15 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα ακούστηκαν φράσεις όπως «δεν ντρέπεσαι; είσαι παλιάνθρωπος, δεν έχεις τίποτα μέσα σου;».

«Μην ξαναπιάσεις τα νεκρά μας παιδιά στο στόμα σου, κάνεις ότι μπορείς για να βάλεις έναν αθώο άνθρωπο στη φυλακή. Γιατί το κάνεις αυτό; Από συμφέρον;».

 

Από την πλευρά του, ο δημοσιόγραφος ανέφερε πως «το ποιος θέλει να υπερασπιστεί τα παιδιά είναι ξεκάθαρο».

«Χαίρομαι πολύ γιατί με τη στάση σας δείχνετε πόσο πολύ θέλετε να λάμψει η αλήθεια».

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα