Μην χασετε

Συγκινεί η Ευγενία Δημητροπούλου: «Η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν είχα δει ποτέ από κοντά»

Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν καλεσμένη του Dot στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την υιοθεσία του πρώτου της παιδιού από τη Σιέρρα Λεόνε με τον σύζυγό της.

Advertisements

 

Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Ήλιος» μίλησε για πρώτη φορά για την απόφασή της να υιοθετίσουν με τον σύζυγό της ένα κοριτσάκι από τη Σιέρρα Λεόνε, περιγράφοντας  τις δυσκολίες που συνάντησαν στην προσπάθειά τους αυτή αλλά και τα συναισθήματά της όταν η δικηγόρος την ανακοίνωσε ότι τελικά βρέθηκε το παιδάκι.

«Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας», είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η Ευγενία Δημητροπούλου είπε στη συνέχεια: «Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται. Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση».

 

«Έρχεται δικηγόρος και σου λέει ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε, εγώ έλεγα “έγινα μάνα” μόνη μου, πού να το πω; Χωρίς καμία κοιλιά. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω αγκαλιάσει, δεν έχω δει από κοντά, δεν έχω μυρίσει και εκεί χτυπάει η καρδιά σου σε αυτό το πλάσμα», είπε επίσης η Ευγενία Δημητροπούλου.

Ακόμα, η Ευγενία Δημητροπούλου αποκάλυψε το άγχος που ένιωθε όταν της τηλεφωνούσαν και της έλεγαν ότι η κόρη της έχει αρρωστήσει ενώ περιέγραψε και την πρώτη τους συνάντηση.

Advertisements

 

tlife.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα