Μην χασετε

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους να μη γίνουν ομοφυλόφιλοι. Δηλαδή έλεος! Είμαστε πια στο 2022.»

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ναύπακτο με τον γιο του, την κατάθλιψη που πέρασε, τις κρίσεις πανικού αλλά και τον λόγο που δεν μιλάνε με την Ευρυδίκη.

 

«Αποφάσισα να μετακομίσω στη Ναύπακτο, γιατί είναι το καλύτερο για το παιδί. Όταν ερχόμαστε Αθήνα μένουμε με την Φωτεινή, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές», εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Επιπλέον, μίλησε για την κατάθλιψη αλλά και για τα σχόλια που άκουγε για την σeξουαλικότητά του. «Τα media, ειδικά πιο παλιά, με παρεξηγούσαν πάρα πολύ. Μπορεί να βάφεσαι, μπορεί το οτιδήποτε… Όλο αυτό το πράγμα, υπήρχε ένα κυνηγητό από πίσω το οποίο εμένα δεν με ένοιαξε ποτέ. Το κακό είναι που βλέπω ακόμα και τώρα να προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους να μη γίνουν ομοφυλόφιλοι. Δηλαδή έλεος! Είμαστε πια στο 2022. Εμένα με έλεγαν επί καθημερινής βάσεως που εν τω μεταξύ καμία σχέση».

Advertisements

Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με την προσωπική του ζωή αλλά και την Ευρυδίκη. «Η πρώτη μου γυναίκα, η Δήμητρα, δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάει ακόμα; Με τόσα που πέρασε… Η Ευρυδίκη, γιατί να μου μιλάει; Αν δεν έχει κάτι να σε κρατάει. Έχει τον άνδρα της να περνάει καλά».

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα