Μην χασετε

Σοφία Χατζηπαντελή: «Όταν ήμουν μικρή και είχα Barbie, δεν ήθελα να είναι όμορφες. Τις κούρευα, ξύριζα τα μαλλιά τους, τους έkοβα τα πόδια.»

Advertisements

Η εβδομάδα ξεκίνησε στο My Style Rocks με ένα θεματικό επεισόδιο, καθώς οι παίκτριες προκλήθηκαν να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή για την διάσημη κούκλα Barbie, εμπνευσμένες από την ταινία που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Λιγο πριν την έναρξη του επεισοδίου, εμφανίστηκε η Σοφία Χατζηπαντελή στο πλατό. Φορώντας μαύρα, δήλωσε ότι είναι “η πιο άσχημη Barbie” στη δική της εκδοχή.

«Εσύ ποια Barbie είσαι;» τη ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου, με το μοντέλο και κριτή να απαντά: «Είμαι η πιο άσχημη Barbie». «Όταν ήμουν μικρή και είχα Barbie, δεν ήθελα να είναι όμορφες. Τις κούρευα, ξύριζα τα μαλλιά τους, τους έκοβα τα πόδια. Εγώ αυτό έβρισκα όμορφο. Να τις κάνω άσχημες», είπε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ:

Έριξε το Ιnstagram η Σοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλuψε για πρώτη φορά πώς πραγματικά είναι το κορμί της δίχως Photoshop

Advertisements

Οι απειλές πίσω από το χαμόγελό της: Η μαύρη σελίδα της ζωής της Σοφίας Χατζηπαντελή που θέλει οπωσδήποτε να ξεχάσει

Σοφία Χατζηπαντελή: Χώρισα από τον σύντροφό μου επειδή μου έτρωγε πολύ χρόνο. Οπότε είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου»

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα