Μην χασετε

Οι απειλές πίσω από το χαμόγελό της: Η μαύρη σελίδα της ζωής της Σοφίας Χατζηπαντελή που θέλει οπωσδήποτε να ξεχάσει

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει δεχτεί “πόλεμο”, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, για την ιδιαίτερη εμφάνιση που έχει και συγκεκριμένα για το ενωμένο φρύδι της.

 

Μπορεί το διεθνούς φήμης μοντέλο να έγινε γνωστό στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της ως guest στην κριτική επιτροπή του GNTM 5 για τη φάση των οντισιόν, αλλά στο εξωτερικό είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της γενιάς της, αν και η πορεία της προς την κορυφή δεν ήταν εύκολη.

Οι απειλές που δεχόταν η Σοφία Χατζηπαντελή

Η ίδια είχε θίξει, πριν από μερικά χρόνια, στη βρετανική εκπομπή «Good Morning Britain», το θέμα των αρνητικών κριτικών που δέχεται, οι οποίες μάλιστα φτάνουν σε σημείο να απειλήσουν τη ζωή της.

Advertisements

 

Η εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή ήταν μη αποδεκτή

Όπως είχε υπογραμμίσει «δέχομαι πολλές απειλές για τη ζωή μου και καλά για αστείο, αλλά νομίζω αυτό δεν είναι καθόλου αστείο. Σίγουρα δέχομαι πολλές αρνητικές αντιδράσεις για την εμφάνισή μου. Δεν πρόκειται να κάτσω και να σας πω πως πολλές από αυτές είναι θετικές, γιατί αυτό δεν είναι ο λόγος που μιλάω. Οι περισσότερες αντιδράσεις που δέχομαι είναι αρνητικές. Είναι αηδιαστικό, αλλά κάθομαι και σκέφτομαι πως κάποιος, κάπου έχει μάθει να σκέφτεται πως η εμφάνισή μου είναι μη αποδεκτή, και αυτό τον οδηγεί στο σημείο να απειλήσει τη ζωή μου».

Ωστόσο, η ίδια άφησε πίσω της αυτή τη μαύρη σελίδα της ζωή της και με σκληρή δουλειά και επιμονή κατάφερε να διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας.

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα