Μην χασετε

Shaggy bob: Μια υπέροχη αλλαγή που μπορείτε να δοκιμάσετε αν έχετε καρέ μαλλιά

Η καραντίνα σε έκανε να σκεφτείς πολλά… μέσα σε αυτά και το κούρεμά σου. Έκανες το πρώτο βήμα- πήρες την απόφαση και έκοψες τα μαλλιά σου σ΄ ένα κομψό, απλό και ίσιο καρέ. Χειροκρότημα για την ανανέωση. Ο καιρός περνάει όμως, κοντεύει καλοκαίρι και ήδη σκέφτεσαι ποιο μπορεί να είναι το επόμενο πράγμα που θα κάνεις στα μαλλιά σου.

Advertisements

 

Η μεγάλη αλλαγή στο μήκος τους έγινε. Τι άλλο μπορείς να δοκιμάσεις; Κάπου εδώ- πριν πονοκεφαλιάσεις- έρχομαι να σου προτείνω το shaggy bob, ένα καρέ που στην ουσία δίνει ένα πιο rock-and-roll attitude, 70s αέρα και υφή στα – ήδη- καρέ σου μαλλιά. Τι λες;

Χωρίς να πειράξεις ενδεχομένως ούτε εκατοστό από το τελικό μήκος τους, ο κομμωτής σου θα κάνει αρκετά layers (ιδιαίτερα γύρω από το στεφάνι των μαλλιών σου), που θα προσθέσουν διάσταση και βάθος στο κούρεμά σου, δημιουργώντας ένα πιο “rocker chic vibe” όπως έχει πει χαρακτηριστικά ο Chris Appleton, ο κομμωτής που επιμελείται τα μαλλιά των αδελφών Kardashian και της Jennifer Lopez.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να το συνδυάσεις στο shaggy καρέ κούρεμά σου με αφέλειες ή χωρίς, μακριά φράντζα στο πλάι ή micro-bangs. Φυσικά, το πόσο έντονο ή αντίστοιχα, διακριτικό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα (η υφή και ο όγκος των μαλλιών σου δηλαδή), εξαρτάται από τη δική σου απόφαση.

Δεν είσαι ακόμη σίγουρη; Μερικά κορίτσια στο Pinterest και στο Instagram το έχουν δοκιμάσει ήδη και μας- σου δίνουν το απαραίτητο #hairsinspo.

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα