Αν αναφέρεις στους φίλους σου τις λέξεις αδελφή ψυχή το πιο πιθανό είναι να σε κοιτάξουν με απορία ρωτώντας αν μιλάς σοβαρά. Η σκέψη ότι υπάρχει εκεί έξω ένα μαγικό πρόσωπο που θα ∈ρωτευτείς ακαριαία και δεν θα τσακωθείς ποτέ σίγουρα δεν είναι ρεαλιστική. Αυτό, όμως, που είναι πραγματικό -σε αντίθεση με τι πιστεύουν οι φίλες σου- είναι πως υπάρχει ένα πρόσωπο με το οποίο μπορείς να επικοινωνήσεις με την πιο ουσιαστική σημασία της λέξης και που θα σε αφήσει να ωριμάσεις μέσα από τη σχέση σας. Να θυμάσαι, όμως, πως αν η Carrie ξόδεψε 6 σεζόν και αμέτρητους ∈ραστές για να βρει τον Έναν τότε θέλει σίγουρα μεγάλη προσπάθεια και υπομονή. Ειδικοί ψυχολόγοι κατέληξαν στα σημάδια με τα οποία μπορείς να αναγνωρίσεις τον ΈΝΑΝ και μοναδικό της ζωής σου.

1. Επικοινωνείτε χωρίς να μιλάτε.
Οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι για να είναι μαζί διαβάζουν ο ένας τον άλλον σαν ανοιχτό βιβλίο. Οι κλινικοί ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως αν τελειώνεις την πρόταση που ξεκινάει ο καλός σου ή αν καλείτε στο τηλέφωνο ο ένας τον άλλον την ίδια στιγμή ή αν απλά αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς εκείνον τότε βρήκες το άλλο σου μισό.

2. Το ένστικτο σου λέει ότι βρήκες τον Έναν.
Η γνωστή φράση που σου έχει πει η γιαγιά σου ή οι μεγαλύτερες παντρεμένες γυναίκες «όταν έρθει απλά θα το ξέρεις» είναι απόλυτα ακριβής. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για αμφιβολίες. Όταν έρθει η πραγματική αγάπη, μία φωνή μέσα σου, η αίσθηση ασφάλειας και το ένστικτό σου θα είναι τα καλύτερα σημάδια ότι αυτός είναι ξεχωριστός για εσένα.

3. Η σωματική χημεία είναι προφανής…
… και η έλξη που νιώθεις για εκείνουν δεν περιορίζεται στην σ∈ξουαλική σας συνεύρεση. Το να κρατάς το χέρι του άλλου σου μισού μπορεί να σε συγκινήσει το ίδιο, ακόμα και μετά από χρόνια σχέσης.

4. Νιώθατε άνετα με την παρουσία του άλλου από την πρώτη στιγμή.
Οι αδελφές ψυχές «δένουν» αμέσως και αφήνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα να φανεί χωρίς να τον φόβο της κριτικής. Του είπες τα πάντα και σου είπε τα πάντα από την πρώτη μέρα και δεν φοβηθήκατε να εκτεθείτε συναισθηματικά.

5. Η σχέση σας δεν είναι μόνο αγάπες και λουλούδια. Μπορεί να σε τρελάνει όσο κανένας.
Σε αντίθεση με αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουμε η ζωή με το άλλο σου μισό δεν είναι πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα. Απλά σε αυτή την περίπτωση οι δυσκολίες και οι τσακωμοί δένουν το ζευγάρι περισσότερο και το κάνουν πιο δυνατό.

6. Έχετε διαφορετικούς χαρακτήρες, αλλά αντιμετωπίζετε τα προβλήματα ως ομάδα.
Αν είσαι γεννημένη για εκείνον αναγνωρίζεις ότι είστε δύο κομμάτια ενός συνόλου που κανένας εξωτερικός παράγοντας δεν μπορεί να σπάσει.

7. Μπορεί να τον γνώρισες πριν χρόνια, αλλά ξαναβρεθείτε τώρα και ερωτευτήκατε αμέσως ο ένας τον άλλον.
Όταν μιλάμε για πραγματική αγάπη, το timing είναι τα πάντα. Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που γνωρίστηκαν έφηβοι, που μπορεί να ήταν φίλοι ή να είχαν κάτι ∈ρωτικό, μετά να έζησαν τη ζωή τους ακόμα και να παντρεύτηκαν και μετά από χρόνια όταν συναντήθηκαν τυχαία να ήρθε ο ∈ρωτας.

Κράτησε ανοιχτά το μυαλό και την καρδιά σου, ώστε όταν το άλλο μισό σου χτυπήσει την πόρτα εσύ να είσαι έτοιμη να την ανοίξεις.