Μην χασετε

Ποια γυναικεία ρούχα θα φορεθούν την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017!

Ακόμη δεν έχει τελειώσει ο Χειμώνας, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε μια ιδέα για το τι θα φορεθεί την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2017, ώστε να είμαστε πλήρως προετοιμασμένες για τις τάσεις της μόδας που θα πρέπει να ακολουθήσουμε, ή έστω, που θα συναντάμε παντού μπροστά μας σε όλα τα καταστήματα γυναικείων ρούχων, από την Άνοιξη και έπειτα.

Τον Σεπτέμβριο λοιπόν, είδαμε αρκετές εντυπωσιακές προτάσεις στο New York Fashion Week, κάποιες από αυτές όμως ξεχώρισαν μιας και ήταν πολλοί οι οίκοι μόδας που τις στήριξαν επί της πασαρέλας.

Κάποια από αυτά τα trends κυριάρχησαν και το 2016, όπως για παράδειγμα οι μπλούζες και τα φορέματα με έξω τους ώμους. Ποιες είναι όμως οι προτάσεις που έκλεψαν την παράσταση και στις οποίες θα έπρεπε να επικεντρωθούμε φέτος;

Οι Top τάσεις της μόδας στα γυναικεία ρούχα για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017!

Advertisements

Ριγέ υφάσματα

rige-gunaikeia-rouxa-2017

Οι ρίγες είναι για ακόμη μία χρονιά από τις πιο in-fashion προτάσεις. Για το 2017 όμως δεν υπάρχουν τόσοι περιορισμοί στους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις, καθώς μπορείς να φορέσεις ρίγες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα στο ίδιο outfit.

Βέβαια, τα χρώματα στα οποία έδειξαν να δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα οι περισσότεροι σχεδιαστές ήταν τα έντονα και φωτεινά, σαν αυτά του ουράνιου τόξου. Μέσα στους υποστηρικτές της συγκεκριμένης τάσης είναι και ο Alexander Wang, ο οποίος παρουσίασε πουκάμισα και φορέματα με λεπτές πολύχρωμες ρίγες.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα