Μην χασετε

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017: Τα μοναδικά 7 looks που πρέπει να δεις (ναι, από τώρα!)

Κάποιος θα σκεφτόταν πως ίσως βιαζόμαστε να ασχοληθούμε με τις τάσεις άνοιξη καλοκαίρι 2017. Αλλά έχουμε λόγο: κάθε φορά που σκεφτόμαστε το καλοκαίρι – καλά, δε σταματήσαμε και ποτέ-, σα να ενθουσιαζόμαστε λίγο, σα να έχουμε κάτι να περιμένουμε. Και ποια Miss Bloomer, άλλωστε, δεν ανυπομονεί για το καλοκαίρι;

Ναι, ίσως να αργεί ακόμα, αλλά αν συγκαταλέγεσαι στις fashionistas που – εκτός από το παραπάνω επιχείρημα -, θέλουν να είναι full updated και να γνωρίζουν πού θα «επενδύσουν» τη νέα σεζόν, τότε ξέρεις πολύ καλά γιατί διαβάζεις αυτό το άρθρο.

Από τις πολλές ερμηνείες των 80s μέχρι την πιο ζωηρή παλέτα που έχουμε δει την τελευταία δεκαετία, οι τάσεις άνοιξη καλοκαίρι 2017 αποπνέουν ζωντάνια, χαρά, ένταση και αισιοδοξία. Ναι, ακόμα και οι «συνήθεις ύποπτοι» του καλοκαιριού, δηλαδή οι ρίγες και τα φλοράλ, επιστρέφουν με περισσότερη ενέργεια και δελεαστικές προσεγγίσεις.

Φωτεινά χρώματα

Pixelformula womenswear ready to wearprêt a portersummer 20173.1 Phillip Lim

Advertisements

Το ροζ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού (Balenciaga, Céline και Valentino, μεταξύ άλλων), αλλά αν το girlie και -ίσως- πιο ρομαντικό στοιχείο δεν αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα σου, υπάρχει πληθώρα επιλογών – από ζωηρό πράσινο μέχρι ηλιόλουστο κίτρινο. Φόρα τα! Και φόρα τα πολύ! (3.1 Phillip Lim)

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα