Μην χασετε

Πέμη Ζούνη: «Δύο φορές έχασα ό,τι είχα μαζέψει. Από ατυχία; Από λάθος επιλογές;»

Η Πέμη Ζούνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε, μέσα σε όλα, για τις οικονομικές απολαβές στην μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή αλλά και την διπλή καταστροφή της.

Ο χρόνος σας αγχώνει;

Ήλπιζα πάντα ότι ο χρόνος θα μου φερθεί ευγενικά και θεωρώ ότι μου φέρεται καλά. Κάποια στιγμή πέρασα από τον καθρέφτη και είπα «ποια είναι αυτή;». Κατορθώνω όμως να μένω γενναία ή… δειλή. Παρόλα αυτά θέλει κουράγιο! Το συζήταγα αυτό από μικρή, όμως τώρα το βιώνω. Ευτυχώς ο ηθοποιός δεν παίζει με την φάτσα του μόνο. Δεν είναι το μανεκέν που πρέπει να είναι πάντα φρέσκο.

Έχετε περάσει από τις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης. Κάνατε περιουσία;

Advertisements

Όχι, δεν έκανα περιουσία. Είμαι καλά αλλά δεν έκανα κομπόδεμα, γιατί δύο στιγμές της ζωής μου έχασα ό,τι είχα μαζέψει. Καταστράφηκα δύο φορές οικονομικά. Από ατυχία; Από λάθος επιλογές; Ξανάρχισα από την αρχή γιατί ή το ξεχνάς ή συνεχίζεις. Ήταν ένα σοκ για μένα αυτό. Όταν μου συνέβη λέω θα πάθω εγκεφαλικό; Όχι! Το ξεχνάς και προχωράς!

Μετρώντας πλέον αρκετές δεκαετίες καλλιτεχνικής πορείας, αισθάνεστε ότι είστε συμπαθής στον χώρο;

Έχω εισπράξει σεβασμό, πράγμα σπουδαίο. Έχω εισπράξει αγάπη, ακόμα σπουδαιότερο. Δεν έχω συγκρουστεί ποτέ με ανθρώπους στη δουλειά, πράγμα σπάνιο. Άρα είμαι πιο τυχερή από το να είμαι απλά συμπαθής. Και ναι, ανταγωνισμό έχω νιώσει μια-δυο φορές, από άντρες. Το βρίσκω πολύ χαριτωμένο.

Από zappit.gr

Πέμη Ζούνη για Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Ξεκίνησα από μαμά του και φτάσαμε να είμαστε eρωτικό ζευγάρι»

Advertisements

 

«Άρχισε να με πιάνει ο φόβος.»: Συγκλονίζει η Πέμη Ζούνη για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

 

Πέμη Ζούνη: «Αν δεν είχα κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους, μπορεί να είχα αυτοκτονήσει. Είναι πολύ μεγάλο αυτό το θέμα.»

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα