Μην χασετε

«Άρχισε να με πιάνει ο φόβος.»: Συγκλονίζει η Πέμη Ζούνη για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Η Πέμυ Ζούνη αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης της. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι σε ηλικία 24 ετών, η Ελεονώρα Σκέντζου διαγνώστηκε με μηνιγγίωμα.

 

«Ήταν πολύ σοβαρό αλλά είναι πάρα πολύ καλά, παρότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση γιατί τελικά ο όγκος ήταν καλοήθης. Απλώς ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχε μηνιγγίωμα το 2018, σε ηλικία 24 ετών.

Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά», είπε αρχικά η Πέμη Ζούνη.

Advertisements

 

Και πρόσθεσε: «Στην Αγγλία που έγινε η εγχείρηση, στα λένε εσένα πρώτα. Υπογράφει ο ασθενής πρώτα. Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού… Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά. Ήταν τόσο αισιόδοξη, τόσο γελαστή, τόσο “πάμε”, που αυτό μας είχε δώσει σε όλους αυτήν την γελαστή ματιά».

«Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά. Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά» κατέληξε η Πέμυ Ζούνη.

 

tlife.gr

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα