Μην χασετε

Πέννυ Μπαλτατζή: «Αν έφερνα στη ζωή ένα παιδί εγκεφαλικά νεκpό, ο πόνος θα ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Δεν θα το ήθελα.»

Η Πέννυ Μπαλτατζή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πρώτη της εγκυμοσύνη αλλά και και στον σύζυγό της

«Γέννησα το πρώτο μου μωρό στους 6μιση μήνες εγκυμοσύνης, καθώς το παιδί δεν μεγάλωνε σωστά. Από την προτελευταία εξέταση στην τελευταία, το παιδί είχε παραμείνει στο ίδιο μέγεθος. Δεν μπορούσα να ρισκάρω και να πάρω στα χέρια μου τη ζωή ενός παιδιού που δεν θα επιβίωνε», είπε αρχικά η Πέννυ Μπαλτατζή.

«Ο πόνος θα ήταν ακόμα μεγαλύτερος αν έφερνα στη ζωή ένα παιδί εγκεφαλικά νεκρό. Δεν θα το ήθελα. Έπειτα, αντιμετώπισα ένα εξωμήτριο και μετά ακολούθησαν άλλα τρία παλίνδρομα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

Advertisements

«Δεν μου στοίχισαν αυτές οι καταστάσεις. Όμως, δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες. Έρχεται μια ματαίωση που σε μηδενίζει. Εκείνη την περίοδο είχα και τη μητέρα μου άρρωστη, οπότε ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Σήμερα, όμως, μιλώντας για αυτά, μπορώ να πω ειλικρινά ότι τα έχω αφήσει πίσω. Είμαι πλέον ευτυχής που ζω αυτή την καθημερινότητα με την οικογένειά μου», αποκάλυψε η Πέννυ Μπαλτατζή.

«Το ότι υπάρχουν δυσκολίες στη ζωή δεν σημαίνει πως τα παρατάμε. Ακόμα κι αν δεν μπορούσα να κάνω παιδί, είτε θα υιοθετούσα, είτε δεν θα έκανα. Την ανάγκη μου να φροντίσω θα την ανακούφιζα διαφορετικά», ανέφερε στη συνέχεια.

Σχετικά με τον σύζυγό της και πώς αντιμετώπισε αυτές τις δυσκολίες μέχρι να γίνουν γονείς, η Πέννυ Μπαλτατζή απάντησε: «Έδειχνε ψύχραιμος αλλά επηρεαζόταν αρκετά. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και εμείς ως ζευγάρι. Όμως, τελικά είναι πιο δύσκολο να ισορροπήσεις μια σχέση όταν έχεις παιδιά, παρά όταν είναι μόνο του το ζευγάρι».

«Έλεγα στον άνδρα μου να βρει άλλη γυναίκα για να κάνει παιδί»: Σuγκλονίζει η εξομολόγηση της Πέννυς Μπαλτατζή

Advertisements

«Νόμιζα ότι όλες οι μαμάδες ήταν έτσι»: Σuγκλονίζει η εξομολόγηση της Πέννυς Μπαλτατζή για την ψυχικά άρρωστη μητέρα της

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα