Μην χασετε

«Όταν λες Μαμά-δες, μπορείς να πεις κι ένα Μπαμπά-δες»: Φώτης Σεργουλόπουλος σε Ζωή Κρονάκη

Με αφορμή το ζήτημα που δημιουργήθηκε για τον τίτλο της εκπομπής «Μαμά-δες», η Ζωή Κρονάκη μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 8/11 στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

 

«Όταν ζητάει κάποιος συμπερίληψη δεν σημαίνει ότι αντιτίθεται σε κάποιους άλλους. Η συμπερίληψη είναι κάτι, το οποίο το ζητάει κάποιος όταν βλέπει ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάτι. Και μπήκε το ερώτημα αν θα αλλάξετε τίτλο εκπομπής στις Μαμάδες;», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 

Advertisements

Τότε, τον λόγο πήρε η Ζωή Κρονάκη, η οποία σημείωσε: «Φώτη, σε αγαπώ και σε εκτιμώ πάρα πολύ… Νομίζω ότι κάναμε κάτι πρωτοποριακό μέσα από τις Μαμά-δες ως περιεχόμενο. Φέραμε από την αρχή τη στήλη του μπαμπά που δεν είναι το πρωτοποριακό. Θεωρώ ότι ανοίξαμε ένα παράθυρο σε όλη την κοινωνία. Προσπαθήσαμε να φιλοξενήσουμε γυναίκες που είχαν το δικαίωμα στη μητρότητα και γυναίκες που δεν ήθελαν να τεκνοποιήσουν.

Ανοίξαμε το παράθυρο σε ομόφυλα ζευγάρια, σε ετερόκλητες οικογένειες. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε από την αρχή. Το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει. Εσύ την έριξες την ιδέα, η Τζένη λίγο προβληματίστηκε και είπα να το συζητήσουμε, είμαστε ανοικτοί σε όλα και για όλα».

«Θέλω να διευκρινίσω πάλι, γι’ άλλη μια φορά, ότι δεν είπε κανείς για την εκπομπή ότι δεν συμπεριλαμβάνει πράγματα. Απλά όταν λες “Μαμά-δες” μπορείς να πεις κι ένα “Μπαμπά-δες”, συμπεριλαμβάνετε μια οικογένεια σε έναν τίτλο, αν θέλετε και δεν σας πειράζει» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 

tlife.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα