Μην χασετε

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Χωρίσαμε γιατί η Νάνσυ, μου έκανε σκηνές για τους κοιλιακούς μου. Εγώ είμαι ένας τύπος της στιγμής, λίγο οξύθυμος»

Ζωντανά στη «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους του ξαφνικού χωρισμού του από τη σύντροφό του Νάνσυ, λίγο πριν τον αρραβώνα τους.

 

Ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Τη Νάνσυ την αγαπάω, δεν έχει αλλάξει τίποτα από όλα αυτά τα συναισθήματα που τρέφω για εκείνη. Απλά όταν μιλάς με έναν άνθρωπο 17 ώρες τη μέρα, είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες. Υπήρχαν διάφορα πράγματα που δεν συμφωνούσαμε. Έχουν παρθεί τα δαχτυλίδια του αρραβώνα.

Advertisements

 

Εγώ ήμουν πάντα κατά του γάμου. Όταν γνώρισα τη Νάνσυ, μου βγήκαν πολλά συναισθήματα, μου ξύπνησε το πατρικό ένστικτο. Ενάμιση μήνα είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία 8 ώρες κάθε βράδυ. Εγώ της το είπα. Ένα πρωί χτύπαγαν οι καμπάνες τις εκκλησίες. Είχαμε ξεκινήσει το τηλέφωνο στις 10 το βράδυ και είχε πάει 7.30 το πρωί. Της είπα ότι μιλάμε πολλές ώρες, αλλά δεν έφταιγε αυτό που χωρίσαμε.

Εγώ είμαι ένας τύπος της στιγμής, λίγο οξύθυμος. Η Νάνσυ ως γυναίκα έκανε σκηνές όταν έβλεπε βίντεο από το γυμναστήριο, που είτε έβγαζα τους κοιλιακούς μου, είτε έδινα φιλάκι σε κάποια κοπέλα και μου τα έστελνε screenshot και μου έλεγε να μην το ξανακάνω. Η ζήλεια μου αρέσει αλλά όταν ξέρεις πως ο άνθρωπός σου».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα