Μην χασετε

«Είναι τραγικό- Έπαθα νευρικό κλονισμό»: Ξeσπασε η Άννα Κυριακού για την ψευδή είδηση του θανάτου της Μίνας Αδαμάκη

Η Άννα Κυριακού, η “Μπεμπέκα” από την σειρά «Τρεις Χάριτες» που συμπρωταγωνιστούσε με τη Μίνα Αδαμάκη, ξέσπασε για την την ψευδή είδηση του θανάτου της και στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω της εφημερίδας Espresso.

 

«Όταν άκουσα ότι η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή, έπαθα έναν μικρό νευρικό κλονισμό. Άρχισα να κλαίω. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι έφυγε τόσο νωρίς και τόσο απρόσμενα. Είναι τραγικό αλλά και ιεροσυλία να παίζουν με τις ζωές και τον θάνατο των ανθρώπων. Είναι τραγικό κάποιοι να παίζουν με την ψυχολογία όλων μας».

Advertisements

 

«Το παρήγορο και σπουδαίο είναι ότι η Μίνα μας ζει. Το απαράδεκτο είναι ότι κάποιοι έβγαλαν ψεύτικο θάνατο ενός ανθρώπου τόσο σπουδαίου. Γλυκίτατο πλάσμα. Μόλις το πληροφορήθηκα, συγκλονίστηκα. Άρχισα να κλαίω. Δεν είχα κουράγιο να πάρω ούτε και τηλέφωνο. Σκέφτηκα πως κανείς δε θα ξέρει καλύτερα από τον Μιχάλη Ρέππα. Του τηλεφώνησα, δεν το σήκωσε και του άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή κλαίγοντας.

Ύστερα από λίγο με πήρε πίσω ο ίδιος και μου λέει, “καλά, τι έπαθες και κλαις εσύ;” Του είπα όσα άκουσα για τον θάνατο της Μίνας και μου λέει, “ψέματα είναι, μην τα πιστεύεις Αννούλα μου”. Τότε ησύχασα. Νομίζω ότι είναι απαράδεκτες όλες αυτές οι ψεύτικες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τη ζωή και τον θάνατο ενός ανθρώπου. Και παλιότερα είχε γίνει κάτι αντίστοιχο, αλλά δε μπορεί κανείς να παίζει με την ψυχολογία τόσων ανθρώπων» καταλήγει μιλώντας στην εφημερίδα Espresso η Άννα Κυριακού.

 

tlife.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα