Μην χασετε

«Οι γιατροί μου δεν ήταν καθόλου αισιόδοξοι στο να μπορώ να μείνω έγκυος αλλά βαθιά μέσα μου το πίστευα και τα κατάφερα»

Μια 30χρονη γυναίκα, η Alyssa Higgins από τη Νέα Υόρκη, που είναι όλη της ζωή σε αναπηρικό αμαξίδιο λόγω της κάκωσης του νωτιαίου μυελού που υπέστη κατά τη γέννησή της, θέλησε να μοιραστεί το όμορφο νέο της εγκυμοσύνης της στο Instagram, εξηγώντας πως το ζευγάρι προσπαθούσε να αποκτήσει μωρό παρόλο που οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Advertisements

 

 

«Δεν ήξερα καν αν θα μπορούσα ποτέ να μείνω έγκυος με κάκωση νωτιαίου μυελού, αλλά και επειδή έχω μία ωοθήκη», εξήγησε η Alyssa. «Οι γιατροί μου δεν ήταν αισιόδοξοι αλλά βαθιά μέσα μου πίστευα ότι έχω πιθανότητες. Σχεδόν μηδενικές, αλλά υπήρχαν».

 

Η 30χρονη γυναίκα υπέστη κάκωση νωτιαίου μυελού κατά τη γέννησή της λόγω κάποιων επιπλοκών στον τοκετό. Τραυματίστηκε την κορυφή της σπονδυλικής στήλης, το οποίο επηρέασε την αριστερή πλευρά του σώματός της, η οποία είναι πιο αδύναμη από τη δεξιά, εμποδίζοντάς την να κινηθεί μόνη της.

Καθώς μεγάλωνε, οι οικογένειά της ήταν πάντα δίπλα της ενώ δεν της συμπεριφέρθηκαν ποτέ σαν να έχει αναπηρία. Φίλοι, συγγενείς και οι γείτονες την στήριζαν πάντα μέχρι που γνώρισε τον άντρα της ζωής της, ο οποίος την ∈ρωτεύτηκε κεραυνοβόλα και στέκεται πλάι της σαν βράχος.

 

 

Advertisements

 

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν το 2017 και παντρεύτηκαν το 2019. Η Alyssa και ο Jimmy είπαν ότι πάντα ήθελαν παιδιά και προσπαθούσαν, γνωρίζοντας πως δεν είχαν πολλές πιθανότητες. «Δεν βιαζόμασταν ούτε απογοητευόμασταν. Απλώς το προσπαθούσαμε μέχρι που το θαύμα συνέβη», είπε η Alyssa.

 

Το μήνυμά της σε άλλες γυναίκες που έχουν τραυματισμό νωτιαίου μυελού και σχεδιάζουν να κάνουν παιδιά είναι να μιλήσουν πρώτα με το γιατρό σας και να μην το βάζουν κάτω.

 

mama365.gr

 

Advertisements

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα