Μην χασετε

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star – Έγραψε τη δική του ιστορία στο ριάλιτι επιβίωσης

Το Survivor All Star ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν έξι μήνες και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε για δεύτερη φορά ο Σάκης Κατσούλης! Ο επιχειρηματίας κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο και τη χρηματική ανταμοιβή των 100.000 ευρώ, ακριβώς όπως έκανε και το 2021.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μόλις άκουσε την ανακοίνωση, έτρεξε να αγκαλιάσει τον σύντροφό της, τον οποίο στήριζε από την πρώτη στιγμή που ταξίδεψαν μαζί για τον Άγιο Δομίνικο.

 

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή

Advertisements

 

Το ποσοστό νικών του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι άγγιξε το 74,2%, κερδίζοντας 337 αγώνες από τους 454 που συμμετείχε, ως εκ τούτου δεν ήταν μόνο ο αγαπημένος παίκτης του κοινού, αλλά και ο καλύτερος αγωνιστικά.

 

Επιπλέον, ο παίκτης που έγινε πλουσιότερος κατά 100 χιλιάδες ευρώ, έγραψε τη δική του ιστορία στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού είναι ο μοναδικός παίκτης που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές το έπαθλο στην Ελλάδα. Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι παίκτες που έχουν καταφέρει διπλή νίκη στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου είναι ελάχιστοι.

Ο Νίκος Μπάρτζης συνεχάρη τον Σάκη Κατσούλη, δηλώνοντας πως πλέον ηρέμησε και πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του και να δουλέψει. Ο παίκτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που τον στήριξε.

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα