Μην χασετε

«Άναψαν τα αίματα» ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Στάθη Σχίζα στον μεγάλο τελικό: «Εμένα δεν με τιμάει να πω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω»

Κατά την διάρκεια του μεγάλου τελικού του Survivor All Star ο Στάθης Σχίζας πήρε κάποια στιγμή τον λόγο, απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού για την οικειοθελή του αποχώρηση από το παιχνίδι.

Advertisements

 

«Ο Νίκος ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήξερε ότι θα αποχωρήσω, προσπάθησε να με πείσει να παραμείνω. Του είπα να συνεχίσει εκείνος για εμάς και το απέδειξε, γιατί σήμερα βρίσκεται εδώ», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αποχώρησή μου, δεν ταίριαζα πια εκεί μέσα. Το παιχνίδι είχε γίνει ανθρωποφάγο και απάνθρωπο. Ήταν πολύ έξω από τη δική μου φιλοσοφία. Οπότε άφησα τον Νίκο να προχωρήσει, του βγάζω το καπέλο που τα κατάφερε», τόνισε ο νικητής του Survivor 2022.

 

Αμέσως μετά τα σχόλια του Στάθη Σχίζα, τον λόγο πήρε ο Σάκης Κατσούλης απαντώντας ευθέως στους ισχυρισμούς του συμπαίκτη του. Τα λόγια που χρησιμοποίησε μάλιστα ήταν ιδιαίτερα καυστικά.

 

«Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται, οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα. Δεν θέλω καν να ξεστομίζω τη λέξη «ανθρωποφαγία». Καθένας εκλαμβάνει τα γεγονότα όπως εκείνος τα αισθάνεται. Εγώ δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο από τους συμπαίκτες μου, ίσως έπαιζα το παιχνίδι διαφορετικά», σχολίασε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Δεν συμφωνώ με τον όρο ανθρωποφαγία. Εμένα δεν με τιμάει να πω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω, γιατί με κάποιον τρόπο του ταίριαζε το παιχνίδι. Περάσαμε και αντέξαμε όλοι τα ίδια, σέβομαι όμως την άποψη του καθενός. Δεν το μετάνιωσα ποτέ κι αν ξαναμπώ θα μπω για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι για τη στρατηγική».

Advertisements

 

 

zappit.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα