Μην χασετε

«Επίθεση» μέσω μηνύματος δέχθηκε η Δανάη Μπάρκα: «Είσαι γεμάτη πληγές και κόμπλεξ. Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και σε έναν διαιτολόγο»

Η Δανάη Μπάρκα έλαβε ένα ιδιαίτερα προσβλητικό μήνυμα στα social media. Ανταποκρίθηκε αμέσως και δεν δίστασε να το αναδείξει αποκαλύπτοντας το στους διαδικτυακούς της φίλους ως παράδειγμα προς αποφυγή.

 

 

«Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τη μητέρα σου. Καλή ηθοποιός και γλυκός άνθρωπος και κυρίως αξιοπρεπέστατη. Κρίμα που δεν της έμοιασες», γράφει αρχικά το μήνυμα που έλαβε η Δανάη Μπάρκα στο Facebook.

Advertisements

«Στην προσπάθειά σου να δείξεις ότι είσαι ακομπλεξάριστη, καταντάς πέρα από περίγελος ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα που μπορεί κανείς να συναντήσει. Είσαι γεμάτη πληγές και κόμπλεξ. Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και στη συνέχεια σε έναν διαιτολόγο. Πας να μας πλασάρεις τώρα τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο», καταλήγει η αποστολέας στο αισχρό μήνυμα.

Η Δανάη Μπάρκα όχι μόνο απάντησε στις προσβλητικές παρατηρήσεις που της έγιναν αλλά κοινοποίησε τη συνομιλία σε story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Φωτεινή, είσαι μια γλυκύτατη ύπαρξη με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ναι, εγώ θέλω ψυχολόγο, επειδή αγαπάω εμένα… εσύ δεν θες καθόλου που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα.

Είσαι υγιής, αγαπάς τον εαυτό σου και τους γύρω σου και είσαι χρήσιμη στην κοινωνία, γιατί απενοχοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις. Ευχαριστούμε για το έργο σου στην ανθρωπότητα», της έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Advertisements

«Ευτυχώς τουλάχιστον αγαπάτε τη μαμά μου», έκλεισε χαριτολογώντας η Δανάη Μπάρκα.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα