Μην χασετε

Δύσκολες στιγμές πέρασε η Γωγώ Φαρμάκη: «Έρχεται ένας τύπος γuμνός από τη μέση και πάνω και μου λέει “πήρατε την αστυνομία ε;”»

Η Γωγώ Φαρμάκη πέρασε δύσκολες στιγμές όταν ανακάλυψε ότι άγνωστοι είχαν κλέψει το αυτοκίνητό της. Κατέβηκε το πρωί από το σπίτι της και διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν εκεί που είχε παρκάρει.

Advertisements

Είδε στο κινητό της που βρίσκεται και κάλεσε έναν φίλο της ο οποίος της παρείχε βοήθεια για να το εντοπίσει και να το πάρει πίσω. Οι άνδρες που το έκλεψαν είχαν παρκάρει αυτοκίνητο στα Σεπόλια.

 

Το πιο σοκαριστικό συνέβη όταν ένας από τους άνδρες που το έκλεψαν πλησίασε την Γωγώ Φαρμάκη λέγοντας πως γνωρίζει που μένει. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Γωγώ Φαρμάκη πέφτει θύμα, μετά από μερικούς μήνες, αφού άγνωστοι της απέσπασαν χρήματα.

 

Η σοκαριστική περιγραφή της Γωγώς Φαρμάκη

«Ξυπνάω το πρωί, κατεβαίνω κάτω από το σπίτι. Έχω παρκάρει το αυτοκίνητο μπροστά από έναν κάδο και όπως κατεβαίνω λείπει το αυτοκίνητο. Ψύχραιμη, ανεβαίνω πάνω, στο ασανσέρ με πιάνουν τα κλάματα. Έχω βάλει στο αυτοκίνητο μου airtag, για να μη χάνονται πράγματα και τα ψάχνω στον Άγιο Φανούριο. Από τότε που το έχω βάλει έχω κολλήσει να μπαίνω συνέχεια και να βλέπω που είναι το αυτοκίνητο. Βλέπω λοιπόν ότι δείχνει ότι ήταν Σεπόλια. Στέλων σε έναν φίλο μου να με σώσει, να πάμε να βρούμε το αυτοκίνητο.

Πηγαίνουμε, φτάνουμε στα Σεπόλια, βλέπω το αυτοκίνητο παρατημένο σε ένα χωράφι. Παίρνω την αστυνομία, έρχονται δύο εξαιρετικοί αστυνομικοί. Πραγματικά με βοήθησαν πάρα πολύ. Πλησιάζει ένα παιδί… Μας κοιτάει, τον κοιτάμε. Εκεί που πάρκατα παρκάρει το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι, έχει κάμερες. Οπότε όταν πήραν το υλικό από τον θυρωρό τους είδαμε κανονικά και ήταν αυτός.

 

Τους βλέπαμε με καπέλα, κρύβουν το πρόσωπό τους και να έρχονται στο αυτοκίνητο. Μπήκαν μέσα με τη μία, το πήραν φύγανε. Μέχρι να φτάσουμε στα Σεπόλια τέλος πάντων εγώ έβλεπα που είναι το αυτοκίνητο. Έρχεται αυτός ο τύπος εκεί, γυμνός από τη μέση και πάνω, περίπου 25 χρονών… όχι Έλληνας. Μας κοιτάζει και μου λέει “πήρατε την αστυνομία ε;. Με ένα γελάκι τύπου τι νομίζετε ότι κάνετε;.

Advertisements

Κατεβαίνω από το πεζουλάκι και έχω πάθει σοκ! Τον κοιτάζω και κουνάει το δάχτυλο μου λέει “ξέρω που είστε”. Εγώ σοκ… Κάνω δυο βήματα, ήθελα να πάω να τον χτυπήσω. Ξαναπαίρνω την αστυνομία γιατί είχαν φύγει και περίμενα την οδική γιατί μου χάλασαν τη μίζα. Ήρθε η αστυνομία και έπρεπε να τους στείλω όλο το υλικό από τις κάμερες που τους δείχνει κανονικά και μετά να πάω το αυτοκίνητο στο συνεργείο. Καταλαβαίνετε τι πέρασα σήμερα…» αποκάλυψε η Γωγώ Φαρμάκη.

@georgia_farmaki Ενα #airtag ♬ πρωτότυπος ήχος – Georgia Farmaki

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα