Μην χασετε

Δέσποινα Βανδή: Aγριο «κράξιμο» στα social media λόγω της αποκαλυπτικής της εμφάνισης

Η γνωστή τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, δέχτηκε έντονη κριτική λόγω του αποκαλυπτικού φορέματος με το οποίο εμφανίστηκε , συνοδευόμενη από τον Βασίλη Μπισμπίκη και την κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη, στο birthday party του Δημήτρη Γιαννέτου.

Advertisements

 

Μια φωτογραφία των τεσσάρων, την οποία ανέβασε σε story του στο Instagram, ο εορτάζων, έγινε viral, με τη… χολή του ηλικιακού και σ∈ξιστικού ρατσισμού να πέφτει σε γερές δόσεις επάνω στην 53χρονη τραγουδίστρια.

 

 

«Οταν φόραγε τέτοια η Μπεζαντάκου (στα 30 της βεβαίως) έλεγαν ότι είναι τραγουδιάρα της εθνικής οδού με υποχρεωτική κ0νσομασιόν. Τώρα που φοράει τέτοια η σιτεμένη πρώτη φίρμα αοιδός, είναι statement outfit. Για γέλια είναι οι γελοίοι και η ίδια για κλάματα…» σημείωσε μία (προφανώς) hater της Δέσποινας Βανδή, σέρνοντας πρώτη τον… χορό των αρνητικών σχολίων εναντίον της. «Και δίπλα η κόρη… για να μαθαίνει!» σχολίασε άλλος. «Μωρέ, ας κάνει ό,τι θέλει ιδιωτικά. Αυτή η αυτοπροβολή της είναι για γέλια πλέον, για γέλια… Τελικά οι γυναίκες όταν περνάτε κλιμακτήριο γιατί το παίζετε μπεμπέκες και σ∈ξουάλες;» αναρωτήθηκε ειρωνικά ένας τρίτος.

 

 

Advertisements

 

olympia.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα