Μην χασετε

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι περήφανος για τις δίδυμες κόρες του που έχουν μεγαλώσει.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποδείχτηκε ότι είναι ένας τρυφερός διδυμομπαμπάς που “λιώνει” για  τα κορίτσια του τις  δίδυμες κόρες του και τη σύζυγό του. Όταν η συζήτηση καταλήγει για τις 3 γυναίκες της ζωής τους το πρόσωπό του φωτίζεται!

Οι δίδυμες κόρες τους έχουν φέρει ευτυχία και πληρότητα στη ζωή του Μιχάλη Ζαμπίδη και της Μαρίας Καρολίνας Ντάσιου και αυτό αντανακλάται στην ευχαρίστηση που δείχνουν κατά τις δημόσιες εξόδους τους.

Οι δίδυμες μεγάλωσαν και ξεκίνησαν να πηγαίνουν σε παιδικά πάρτι!

Η Γεωργία – Σοφία και η Αγάπη είναι οι αδυναμίες του. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη «Η πατρότητα μου έχει δώσει κίνητρο, οτιδήποτε κάνω το κάνω για την οικογένειά μου. Η χαρά είναι διπλάσια. Είναι απαιτητική η καθημερινότητα με τα δίδυμα, είναι πρόκληση για μένα να κρατάω τις κόρες μου».

Advertisements

«Τα παιδιά σε γλυκαίνουν, τσαλακώνεις τα κουτάκια σου. Σε κάνουν πιο γλυκό, σου γλυκαίνουν τις γωνίες», συμπλήρωσε ενώ αποκάλυψε ότι η πρώτη λέξη που είπαν ήταν «μπαμπά». Στη νέα του ανάρτηση ποζάρουν οικογενειακώς με τις δίδυμες σε ένα από τα παιδικά πάρτι που ξεκίνησαν να πηγαίνουν.

«Θα είμαι πάντα κοντά σας» η υπόσχεση του στις δίδυμες

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής kick boxing απολαμβάνει όσο τίποτα τα διδυμάκια του. Χαρακτηριστική είναι η ευχή του στα πρώτα τους γενέθλια  «Λατρεμένες μου! Σήμερα γίνατε ενός έτους. Θα είμαι πάντα κοντά σας, να σας φροντίζω, να σας προστατεύω, αλλά και να σας μαλώνω, όποτε χρειάζεται! Χρόνια σας πολλά, χρόνια σας καλά!» σχολίασε, αναρτώντας λήψη με τα μπεμπέ του, σαν σε καρτ ποστάλ.

Advertisements

mytwins.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα