Μην χασετε

Σοφία Παυλίδου: «Ο γάμος για εμένα είναι μεγάλο χάσιμο χρόνου και περιττά έξοδα»

Σε συνέντευξη της στο «Mega καλημέρα» η Σοφία Παυλίδου μίλησε για την ζωή της και αποκάλυψε τις απόψεις της για τον θεσμό του γάμου.

«Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρα ήταν ο ερχομός των γιων μου.

Το πιο ερωτικό ταξίδι μας με τον Χρήστο Φερεντίνο ήταν στην Αυστρία. Ο Χρήστος ντυνόταν Άη Βασίλης, άλλα τα παιδιά μου το κατάλαβαν στα πέντε τους.

Αναφορικά με την νέα σελίδα στη ζωή της και τον γάμο, η Σοφία Παυλίδου ανέφερε:

Advertisements

«Ζω μόνη μου πλέον, γιατί ο ένας μου γιος σπουδάζει και ο άλλος μένει με τον πατέρα του. Ως μητέρα εξακολουθώ να μαγειρεύω για τους γιους μου και να τους πηγαίνω ταπεράκια. Δεν τους παίρνω τηλέφωνο για να βάλουν ζακέτα.

Θα αγκαλιάσω όποια κοπέλα μου γνωρίσουν οι γιοι μου ως σχέση τους, γιατί θα είναι η επιλογή τους. Δεν πιστεύω στον θεσμό του γάμου.

Δεν ήθελα να παντρευτώ στην εκκλησία με τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά το έκανα με χαρά και αγάπη. Ο γάμος όπως τον έχουμε στο μυαλό μας είναι για εμένα χάσιμο χρόνου και πολλά έξοδα».

Η Σοφία Παυλίδου είπε στη συνέχεια: «Οι άντρες δεν με φοβούνται πλέον. Στην αρχή υπήρχε ένας φόβος. Το χιούμορ και η εξυπνάδα είναι βασικά χαρακτηριστικά σε έναν άντρα. Όταν είμαι σε μία σχέση είμαι πάντα εκεί, είμαι πολύ δοτική.Έχω εμμονικούς θαυμαστές, που από τότε που χώρισα, επί 7 χρόνια μου στέλνουν καθημερινά emails».

Advertisements

Η Σοφία Παυλίδου τέλος είπε: «Το 2023 μου έφερε ένα μεγάλο δώρο, τη συμμετοχή μου της νέας μεγάλης παράγωγης του Mega, Famagusta.

Είναι μία σειρά που αναφέρεται στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, με αφορμή τη μαύρη επέτειο τον Ιούλιο.

Με αφορμή μία ιστορία αγάπης φωτίζονται και τα γεγονότα που συνέβησαν τότε».

thecaller.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα