Μην χασετε

Μήπως ο φίλος σου σε απατά;

Ο φίλος σου έχει αρχίσει να κάνει πράγματα που σου φαίνονται περίεργα και μη συνηθισμένα για τη σχέση σας; Διάβασε τα παρακάτω σημάδια που θα σε κάνουν να ξεδιαλύνεις το τοπίο και να πράξεις ανάλογα.

1. Ενδείξεις από το κινητό
Το κινητό του μπορεί να σου αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι σε απατά. Εάν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε είναι σύνηθες να το κρατά σε ασφαλές σημείο ώστε να μην έχεις πρόσβαση, ή να τον ΄συλλαμβάνεις’, κάποιες στιγμές, να μιλά ψιθυριστά. Όπως και να έχει επ ουδενί μην μπεις στη διαδικασία να ψάξεις το κινητό του, καθώς θα προδοθεί κάποια στιγμή από μόνος του.

2. Απροσδόκητα δώρα
Έχει αρχίσει τελευταία να σου κάνει δώρα και μάλιστα ενώ δεν ήταν ο άνθρωπος που έκανε τέτοιες χειρονομίες; Αυτό θα πρέπει να σε κάνει καχύποπτη, καθώς αποτελεί ένδειξη ότι κάτι προσπαθεί να κρύψει. Αν όντως σε απάτησε νιώθει ενοχές, οπότε θέλει να στο ξεπληρώσει με κάποιο δώρο, νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα εξιλεωθεί.

3. Προσέχει περισσότερο την εμφάνισή του
Οι περισσότεροι άνθρωποι που απατούν τους συντρόφους τους, παρουσιάζουν κάτι κοινό. Αλλάζουν αυτομάτως διάθεση και φροντίζουν περισσότερο τον εαυτό και την εμφάνισή τους. Εάν λοιπόν, παρουσιάζει αυτή τη συμπεριφορά, μάλλον ανήκεις στην κατηγορία των απατημένων. Πρόσεχε ωστόσο, μην μεταφράσεις λανθασμένα το ενδιαφέρον του να κάνει καλή εντύπωση, με το ενδεχόμενο να σε απατά.

Advertisements

4. Παρουσιάζονται αλλαγές στην σ∈ξουαλική σας ζωή
Έχεις προσέξει ότι η σ∈ξουαλική σας ζωή τελευταία, εκτός των άλλων, συνοδεύεται από μείωση της επιθυμίας του για σένα; Τότε φαίνεται πως ο καλός σου σε απατά, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να σου δοθεί ∈ρωτικά, αφού στο πρόσωπό σου δε βλέπει πλέον το άτομο που τον ενδιαφέρει.

5. Έχει γίνει πιο επιθετικός
Εάν όντως σε απατά, σημάδι επίσης αποτελεί το γεγονός ότι έχει γίνει πιο επιθετικός, ενώ ταυτόχρονα ασκεί αυστηρή κριτική απέναντί σου. Ξαφνικά, φαίνεται να βρίσκει εκνευριστικά επάνω σου, πράγματα που παλιά μπορεί να του άρεσαν, ενώ το δείχνει με το χειρότερο τρόπο. Επιπλέον, αν έχει κάτι να κρύψει, τού είναι ευκολότερο να προσπαθήσει να στρέψει την προσοχή σου σε άλλα θέματα, προσπαθώντας, με αυτό τον τρόπο, να ξεγλιστρήσει.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα