Μην χασετε

Μήπως έχεις εμμονή μαζί του;

Όπως συμβαίνει με όλες τις ανθρώπινες σχέσεις όταν γνωρίζουμε κάποιον ενθουσιαζόμαστε, είτε αυτός είναι φίλος είτε σχέση. Πολλές φορές λοιπόν εμείς οι γυναίκες τείνουμε να γινόμαστε νευρωτικές, και αυτό είναι γεγονός. Και πως θα το καταλάβεις; Παρακάτω θα βρεις λίστα με αυτά που πρέπει να αποφύγεις.

1.Ρωτάς με λάθος τρόπο. Εσύ μπορεί να θες να μάθεις πως αισθάνεται για εσένα αλλά πραγματικά αν ρωτάς με λάθος τρόπο θα νιώσει ενοχλημένος.

2. Δεν είσαι σαφής σχετικά με τις ανάγκες σου. Ναι θέλεις, αγάπη, περισσότερο χρόνο μαζί του και δέσμευση φυσικά αλλά πρέπει να είσαι σαφής σχετικά με τον τρόπο που τα θέλεις. Δοκίμασε να τον επιβραβεύσεις. Για παράδειγμα, δεν πρέπει να του πεις ότι σου λείπει για να σου απαντήσει και εκείνος το ίδιο. Σκέψου πόσο όμορφα θα νιώσεις αν στο πει από μόνος του.

3. Δεν του δίνεις χρόνο να καταλάβει τα λάθη του. Με αυτό τον τρόπο εκείνος νομίζει ότι είναι όλα οκ και έτσι εσύ για εκείνον θα είσαι για πάντα το χαλάκι του. Όπου ότι και αν κάνει θα του το συγχωρείς. Το θεωρείς σωστό;

Advertisements

4. Δεν σέβεσαι τις ανάγκες του. Όπως και εσύ έτσι και εκείνος έχει κάποιες ανάγκες. Από το να γκρινιάζεις κάθε λίγο και λιγάκι και να σε θεωρήσει παράξενη ή ακόμα και ψυχωτική προσπάθησε να καταλάβεις τους λόγους όπου συμβαίνουν όλα αυτά.

5. Επικοινωνείς μαζί του συνέχεια. 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Το βρίσκεις φυσιολογικό;

agapimono.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα