Μην χασετε

Μικρό υπνοδωμάτιο: 8 έξυπνοι τρόποι για να το οργανώσετε και να το διακοσμήσετε

Το να βρείτε ενδιαφέροντες διακοσμητικά τρόπους για να οργανώσετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

 

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας δώσουμε μερικές έξυπνες ιδέες που θα σας χαρίσουν περισσότερους χώρους αποθήκευσης και θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το πιο όμορφο, οργανωμένο υπνοδωμάτιο.

Δείτε παρακάτω τις ιδέες που έχουμε συγκεντρώσει για εσάς.

Advertisements

 

Πάρτε μια καρέκλα-φάντασμα

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τις καρέκλες αυτές είναι ότι σου δίνουν την αίσθηση ότι δεν υπάρχουν. Επιπλέον είναι και πολύ στιλάτες.

Μια διαφανής καρέκλα είναι ιδανική για έναν μικρό χώρο.

 

Ράφια στον τοίχο

Ακόμα και ο τοίχος μπορεί να βοηθήσει στο να αποκτήσετε έξτρα χώρους αποθήκευσης. Βάλτε μερικά ράφια σε έναν άδειο τοίχο σας και ακουμπήστε σε αυτά όμορφα διακοσμητικά και ό,τι άλλο θέλετε.

Βάλτε ράφια σε έναν άδειο τοίχο για έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

 

Advertisements

 

Βάλτε κρεμαστές ράγες

Αν το υπνοδωμάτιό σας δεν έχει όσες ντουλάπες χρειάζεστε δεν έχετε παρά να βάλετε σε μια γωνιά κρεμαστές ράγες. Από εκεί θα μπορείτε να κρεμάσετε τα ρούχα που φοράτε περισσότερο.

Αν δεν έχετε ντουλάπες αυτή είναι μια πολύ καλή λύση.

Αν ψάχνετε για έναν στιλάτο τρόπο να δώσετε περισσότερο φως στο υπνοδωμάτιο χωρίς να πιάνει αυτό πολύ χώρο βάλτε ένα φωτιστικό σαν αυτό της φωτογραφίας. Έτσι και φως θα έχετε πάνω από το κρεβάτι και χώρο δεν θα πιάνετε.

 

Ο πιο έξυπνος τρόπος για να μην πιάνει χώρο το φωτιστικό.

 

Γίνετε δημιουργικοί στο θέμα των ραφιών

Ξεχάστε τα κλασικά ράφια και βάλτε κρεμαστά ράφια σε κάποια γωνιά του υπνοδωματίου. Έτσι θα δώσετε περισσότερο στιλ στον χώρο σας.

Ένα κρεμαστό ράφι θα δώσει στιλ στον χώρο σας.

 

 

Advertisements

Γραφείο στον αέρα

Αν δεν έχετε χώρο για γραφείο ή δεν θέλετε το γραφείο σας να πιάνει πολύ χώρο μπορείτε απλά να το στερεώσετε στον τοίχο. Έτσι όλος ο χώρος κάτω από αυτό είναι άδειος.

 Ένα μεγάλο ράφι μπορεί άνετα να γίνει το γραφείο σας.

 

 

Ένα κομοδίνο

Αν κοιμάστε μόνοι τότε δεν χρειάζεται να έχετε δύο κομοδίνα. Ένα σκαμπό στη θέση του κομοδίνου και αρκετά φυτά υπνοδωματίου μπορούν να δημιουργήσουν το πιο όμορφο σκηνικό.

Αν δεν έχετε σύντροφο δεν χρειάζεστε δύο κομοδίνα.

 

Κάθετη αποθήκευση

Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτη ούτε μια γωνιά στο υπνοδωμάτιό σας. Βάλτε ράφια ακόμα και ψηλά είτε για να τα διακοσμήσετε είτε για να αποθηκεύσετε πράγματα.

 

Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο κανένα τοίχο στο υπνοδωμάτιό σας.

 

 

Πηγή

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα