Μην χασετε

Ματίνα Παγώνη: «Ήταν συνειδητή επιλογή να μην έρθει ένα παιδί στη ζωή μου. Έχω μια άλλη κουλτούρα»

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για τον λόγο που δεν κατέβηκε τελικά στην πολιτική, την ιατρική, την απόφασή της να μην κάνει παιδιά και την σχέση με τον σύζυγό της.

«Δεν προχώρησε το θέμα της καθόδου μου στην πολιτική. Γιατρός ήμουν, είμαι και θα είμαι. Θυμάμαι πολλά περιστατικά μέσα από το νοσοκομείο. Τις πρώτες μέρες του Covid πιεστήκαμε πάρα πολύ. Έχω δει να παίζουν ξύλο στο νοσοκομείο. Έχουν δείρει γιατρό μέχρι και μέσα στην κλινική. Μπήκαν μια φορά και μέσα στο γραφείο μου αλλά το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Όσο για την απόφασή της να ασχοληθεί με την ιατρική, η Ματίνα Παγώνη είπε: «Θυμάμαι έντονα τον πατέρα μου διασωλημένο στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο. Ήμουν πολύ μικρή και μπήκα μέσα, επτά ετών. Τότε είπα πως τα παιδιά δεν πρέπει να μπαίνουν στο νοσοκομείο και εκεί είπα ότι θα γίνω γιατρός».

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε και για τις σπουδές της στην Ιταλία: «Στις σπουδές μου στη Νάπολη είχα επαφές με τη μαφία αλλά δεν το ήξερα. Μου έκλεψαν τα κοσμήματα, το είπα στη σινιόρα που με φιλοξενούσε και μια ώρα μετά ήταν στη θέση τους».

Advertisements

 

Κλείνοντας, η Ματίνα Παγώνη είπε για την σχέση της με τον σύζυγό της: «Δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα με τον σύζυγό μου. Εκείνος γράφει βιβλία, εγώ ασχολούμαι με τα συνδικαλιστικά και δεν το θέλει καθόλου. Ήταν συνειδητή επιλογή να μην έρθει ένα παιδί στη ζωή μου. Έχω μια άλλη κουλτούρα που ίσως και να μην είναι σωστή. Το να βλέπω γύρω μου να δουλεύουν όλοι από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μεγαλώνουν τα παιδιά οι συγγενείς, δεν είναι αυτό που θέλω».

Ματίνα Παγώνη: «Με τον Νίκο Μουτσινά είχαμε τσακωθεί για να τον πείσω να εμβoλιαστεί. Εκεί τσακωνόμασταν.

 

Δέσποινα Μοιραράκη: Βοήθησε τη Ματίνα Παγώνη να πουλήσει το χαλί της μητέρας της για 2.200 ευρώ

Advertisements

 

Ματίνα Παγώνη: «Δέχτηκα πρόταση από κανάλι με μεγάλο χρηματικό ποσό. Δεν είναι ότι με αγαπάνε, κάνω νούμερα. Αυτές είναι οι αλήθειες»

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα