Μην χασετε

Δέσποινα Μοιραράκη: Βοήθησε τη Ματίνα Παγώνη να πουλήσει το χαλί της μητέρας της για 2.200 ευρώ

Τη δική της εμφάνιση στο εορταστικό επεισόδιο του «Cash or Trash» έκανε και η Ματίνα Παγώνη. Η γιατρός συνάντησε τη Δέσποινα Μοιραράκη και έφερε στο παιχνίδι ένα χαλί ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας.

 

Πρόκειται για ένα χειροποίητο περσικό χαλί, που είχε δωρίσει η μητέρα της κυρίας Παγώνη στην ίδια, όταν αυτή εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε δικό της σπίτι. Τα έσοδα από τον πλειστηριασμό θα διατεθούν, όπως ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Γεννηματάς, εκεί όπου εργάζεται και η ίδια, για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων.

«Μου το είχε δώσει η μητέρα μου για να τη θυμάμαι, όταν δεν θα είναι πια στη ζωή. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι όταν εγώ δωρίσω το χαλί, την ξεχνάω. Ίσα-ίσα θα κάνω ένα καλό, γιατί η μητέρα μου πέθανε στο νοσοκομείο μου» εξομολογήθηκε η κυρία Παγώνη.

Advertisements

 

Στη συνέχεια και ενώπιον όλων των υποψήφιων αγοραστών, ανέλαβε δράση η Δέσποινα Μοιραράκη, προκειμένου να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα εδώ και πολλά χρόνια: να πουλήσει το χαλί.

Ενώ η αρχική εκτίμηση του Θάνου Λούδου ήταν 1.500 ευρώ, η Δέσποινα Μοιραράκη κατάφερε τελικά με τον τρόπο της το χαλί να πουληθεί στην Ελομίδα Βισβίκη για 2.200 ευρώ.

 

Advertisements

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα