Μην χασετε

Δήμητρα Βαμβακούση: «Άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας» Η σπαpακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του Ντάνου

Μόλις μια ημέρα μετά τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βίωσε τον πιο τραγικό χαμό της ζωής του, καθώς η αγαπημένη του μητέρα έφυγε από τη ζωή.

To ζευγάρι μια ημέρα μετά την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, βυθίστηκε σε βαρύ πένθος. Η κηδεία της Ράνιας θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη ή Παρασκευή στην Σκιάθο.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να αποχαιρετήσει την πεθερά της.

«Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει.

Advertisements

Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς» έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

 

Ο «Ντάνος» αποχαιρέτησε την μητέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου»

 

Advertisements

Άντζελα Γκερέκου για Αγγελόπουλο: «Ο Γιώργος είναι Χριστιανoς και ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ, με αυτή την απώλεια»

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα