Μην χασετε

Μάθετε πως παίρνει εκδίκηση ένας υδροχόος

Το κάθε ζώδιο έχει το δικό του τρόπο για να πάρει το αίμα του πίσω. Άλλα ζώδια δεν μπορούν να περιμένουν και θέλουν να εκδικηθούν άμεσα και άλλα πάλι έχουν πολύ μεγαλύτερη υπομονή και θεωρούν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Ο Υδροχόος δεν ανήκει στα άκρως… εκδικητικά ζώδια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι Άγιος ή ο Πάπας για να δίνει συγχωροχάρτια. Το ξεχνάς… Ο Υδροχόος έχει τον δικό του τρόπο να πάρει το αίμα του πίσω και πίστεψέ μας αν θελήσει να το κάνει, θα βρει τρόπο να σε κάνει να πονέσεις πολύ.

 

Advertisements

 

Και το μεγαλύτερό του όπλο, είναι το μυαλό του. Θα σε ταπεινώσει, όπως ποτέ κανείς άλλος και θα ακούσεις λόγια που δεν ξανάκουσες στη ζωή σου. Από εκεί και έπειτα, θα κάνει τα πάντα για να σε αγνοήσει, να σε «σβήσει», να σου δείξει ότι δεν υπάρχεις για εκείνον και ότι δεν σήμαινες τίποτα. Γενικότερα θα σου τρίψει στη μούρη το πόσο… «τίποτα» είσαι.

Πολύ πιθανό είναι να σε χαρακτηρίσει τοξικό άτομο και φυσικά άκρως προβληματικό. Μην περιμένεις να σε συγχωρήσει, να ηρεμήσει ή να τα ξαναβρείτε. Δεν ξεχνά ποτέ και δεν δέχεται την μετάνοια κανενός που τον πλήγωσε. Στην μνησικακία, μπορεί να ξεπεράσει μέχρι και τον Σκορπιό! Και καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό…

 

astrology.gr

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα