Αν είσαι ανοιχτοχέρης ή τσιγκούνης είναι κάτι που εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες. Ένας από αυτούς και τα άστρα. Δείτε παρακάτω ποια 3 ζώδια είναι τα απλόχερα.

Ζυγός

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θέλουν περνούν καλά με τους αγαπημένους τους. Με κυβερνήτη τους την Αφροδίτη βρίσκονται στο κέντρο της μόδας, των εξελίξεων και είναι πάντα in. Παρά τη δίκαιη και ήρεμη φύση τους, μπορούν να ζουν επικίνδυνα όσον αφορά τα χρήματά τους. Ξέρουν πότε θέλουν κάτι και δεν διστάζουν να το αποκτήσουν, ακόμα κι αν αυτό κοστίζει μια περιουσία (που δεν έχουν πάντα).

 

Advertisements

 

Τοξότης

Οι ονειροπόλοι του ζωδιακού δεν θα μπορούσαν να έχουν «καβούρια στις τσέπες», καθώς ξοδεύουν τα χρήματά τους σε όσα εξιτάρουν το μυαλό και τη φαντασία τους. Ταξίδια, βόλτες, επισκέψεις σε νέους χώρους. Η εξερεύνηση και η περιπέτεια κυλά στο αίμα τους, γι’ αυτό και δεν θα αφήσουν τα οικονομικά να σταθούν εμπόδιο στα όνειρά τους.

 

Ιχθύς

Οι Ιχθείς γνωρίζουν ότι η ζωή είναι δύσκολη και πιστεύουν πως καμιά φορά ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις αυτές τις δυσκολίες είναι να ξεχυθείς στα μαγαζιά, το γνωστό shopping therapy. Είναι υπερήφανοι για τις αξίες και τα υπάρχοντά τους, κι αν δεν προσέξουν μπορεί οι αγορές τους να ξεπεράσουν τον προϋπολογισμό τους και να βρεθούν… στον άσσο.

Advertisements

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements
Advertisements