Μην χασετε

Γιατί δεν μπορείς να κάνεις μια σταθερή σχέση ανάλογα με το ζώδιο σου

 Βλέπεις όλους γύρω σου σιγά σιγά να προχωρούν την ζωή τους και να κάνουν μια σταθερή σχέση αλλά εσύ ακόμη έχεις μείνει πίσω! Δες παρακάτω ποιο μπορεί να είναι το εμπόδιο για να το ξεπεράσεις πιο εύκολα!

Advertisements

 

Κριός

Θυμώνεις και εκνευρίζεσαι εύκολα, δεν έχεις την υπομονή να μάθεις, να γνωρίσεις έναν άνθρωπο και βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Συχνά το γρήγορο «σπάσιμο» σχέσεων οφείλεται στην δική σου εκρηκτική συμπεριφορά και επειδή σου στην ουσία παρά – είσαι ανεξάρτητη φύση!

 

Ταύρος

Δεν εμπιστεύεσαι εύκολα, έχεις τους δικούς σου αργούς ρυθμούς για να ανοιχτείς και να δεθείς συναισθηματικά και παρόλο που αυτή η τάση σου μπορεί να κρίνεται «γοητευτική» και να έλκει κάποιους ανθρώπους, άλλοι … βαριούνται να είναι στην αναμονή το οπότε θα τους δώσεις το πράσινο φως!

 

Δίδυμοι

Τώρα μεταξύ μας…θέλεις σταθερή σχέση και δεν την έχεις;;;; Γιατί ως Δίδυμος δεν σε χαλάνε ούτε οι ανάλαφρες σχέσεις, αλλά και όταν αποφασίσεις εσύ ο ίδιος να δεσμευτείς δεν σου είναι και δύσκολο να το κάνεις! Αν πάλι κάτι είναι αυτό που μπλοκάρει την δέσμευση, είναι γιατί δεν βρίσκεις εύκολα άνθρωπο που να επικοινωνείτε στα ίδια μήκη κύματος!

 

Καρκίνος

Δεν μπορείς να κάνεις σταθερή σχέση γιατί έχεις μείνει προσκολλημένος στην περασμένη σου σχέση, αλλά κρατάς και στα μπαγάζια των αναμνήσεων όλα τα παράπονα που έχεις κρατήσει από τα δύστροπα που έχουν συμβεί στην αισθηματική σου ζωή! Για να κάνεις μία σταθερή σχέση θα πρέπει να διώξεις από πάνω σου κάθε τι από χτες.

Advertisements

 

Λέων

Το Λιοντάρι χωρίς σταθερή σχέση λοιπόν, γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ίσως διανύεις μία περίοδο της ζωής σου που έχεις ανάγκη να επικεντρωθείς περισσότερο σε εσένα, να ανακαλύψεις περισσότερο τον εαυτό σου, να κανακέψεις εσένα … Όλα αυτά βεβαίως θα  σε βοηθήσουν την πορεία να καλωσορίσεις μία ουσιαστική σχέση στην ζωή σου!

 

Παρθένος

Αν είσαι όλη μέρα σπίτι – δουλειά και δουλειά – σπίτι είναι λογικό φίλε μου Παρθένε να μην έχεις σταθερή σχέση! Τις περισσότερες φορές το ζώδιο σου πέφτει με τα μούτρα στις υποχρεώσεις και στην δουλειά, αδιαφορώντας για την προσωπική ζωή!

 

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ ξέρεις πολύ καλά ότι δεν μένεις μόνος για πολύ … πάντα υπάρχει μία σχέση στην ζωή σου … Αν για καιρό είσαι σε φάση μοναξιάς τότε αυτό σημαίνει το εξής: Είτε περιμένεις ένα συγκεκριμένο άτομο που σου έχει καρφωθεί στο μυαλό μήπως οι συνθήκες το ευνοήσουν και είστε μαζί… είτε είσαι σε φάση που ακόμα προσπαθείς να τα βρεις με τον εαυτό σου!

 

Advertisements

Σκορπιός

Είναι να το βάλεις στο μυαλό σου, από την στιγμή που η δέσμευση θα είναι προτεραιότητά σου θα την πετύχεις. Τι μπορεί να συμβαίνει και δεν μπορείς να προχωρήσεις σε μία σταθερή σχέση; Δεν έχει φύγει από πάνω σου το «δηλητήριο» μίας παλιάς σχέσης και κοιμάσαι και ξυπνάς με την σκέψη πως θα μπεις στο «ρουθούνι» στο άτομο που σε παράτησε ..

 

Τοξότης

Πολύ απλά είσαι μόνος σου φίλε μου Τοξότη γιατί το γουστάρεις άσχετα αν δεν το παραδέχεσαι … Συλλέγεις εμπειρίες, ωριμάζεις, φιλοσοφείς την ζωή και τις σχέσεις με έναν τρόπο διαφορετικό … Τι μπορεί να στερεί τη δέσμευση; Η τάση σου να βλέπεις επιπόλαια την επιλογή συντρόφου και να πέφτεις σε περιπτώσεις που δεν σου αξίζουν….

 

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, επιζητάς την σταθερή δέσμευση αλλά τα κριτήρια σου είναι πάρα πολύ αυστηρά … Θέλεις οπωσδήποτε να είναι στα μέτρα και τα δικά σου σταθμά, να έχει καλή δουλειά, καλά λεφτά, καλή οικογένεια, καλούς φίλους, να ταιριάζουν όλα αυτά με τον δικό σου περίγυρο κλπ … Δεν θα επεκταθώ! Σίγουρα όμως η σταθερή δέσμευση προϋποθέτει να ρίξεις λίγο και τα στάνταρντ σου!

 

Υδροχόος

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να αποφεύγεις την δέσμευση αγαπητέ Υδροχόε … Ο πιο σημαντικός είναι ότι την φοβάσαι! Ένας ακόμα παράγοντας είναι ότι μπερδεύεις την φιλία με τον ∈ρωτα και τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Δεν προχωράς σε μία σχέση για να μην χαλάσει μία φιλία, ή ξεκινάς μία σχέση και δεν μπορείς να ταιριάξεις με τον άνθρωπο να μιλάς και να τον εκτιμάς φιλικά! Όλα αυτά μπερδεύονται λίγο μέσα σου και έχεις και μεγάλες αντιστάσεις για την δημιουργία σταθερής σχέσης.

 

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, είσαι χωρίς σταθερή σχέση ίσως γιατί κάποια πράγματα είναι μπερδεμένα μέσα σου, αλλιώς τα είχες φανταστεί, αλλιώς σου ήρθαν ή και έχεις πλάσει στο μυαλό σου την εικόνα, το είδωλο της ιδανικής σχέσης που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει! Επειδή είναι γεγονός ότι δεν μένεις για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς σταθερή σχέση, θα σου πρότεινα να αφήσεις τον εαυτό σου περισσότερο ελεύθερο

 

oroskopos.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα