Μην χασετε

Κρέπες… αλλιώς

Μια διαφορετική εκδοχή για τις αγαπημένες κρέπες.

Advertisements

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
25 λεπτά

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Για 6 άτομα

Υλικά

3 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. σκόρδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 πιπεριές ψιλοκομμένες

500 γραμμ. ψιλοκομμένο κοτόπουλο ή γαλοπούλα

800 γραμμ. (2 συσκευασίες) ντομάτες ψιλοκομμένες

Advertisements

8 τορτίγιες ή 8 αραβικές λεπτές πίτες

1 φλιτζ. τριμμένη γραβιέρα

1 φλιτζ. τυρί κρέμα

Για το γαρνίρισμα:

Μαϊντανός ψιλοκομμένος

Προετοιμασία

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, ροδίζουμε το κοτόπουλο για 2’-3’, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και αφήνουμε για 5’ να μαραθούν. Αλατοπιπερώνουμε.
Αποσύρουμε από τη φωτιά. Απλώνουμε τις πίτες στον πάγκο, βάζουμε λίγη γέμιση, πασπαλίζουμε λίγο τυρί. Ρολάρουμε και βάζουμε σε λαδωμένο πιρέξ. Ανακατεύουμε τις ντομάτες με το τυρί κρέμα και τη γραβιέρα, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις πίτες. Ψήνουμε για 20’ στους 200°C σε καλά προθερμασμένο φούρνο.

Advertisements
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα