Ο Κώστας Τσουρός δεν έδωσε το παρών το πρωί της Δευτέρας (4/7) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Advertisements

 

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε πως ο δημοσιογράφος και συνεργάτης θα απουσιάζει για λίγες ημέρες από την εκπομπή, για δικούς του ιατρικούς και προσωπικούς λόγους, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ο Κώστας δε θα είναι σήμερα κοντά μας για κάποιους λόγους που τους γνωρίζουμε εμείς εδώ και λίγες μέρες. Στέλνουμε την αγάπη και τη σκέψη μας στον αγαπημένο μας Κώστα που θα είναι σύντομα κοντά μας», είπε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

Τη θέση του Κώστα Τσουρού στο πάνελ της εκπομπής πήρε για σήμερα ο Γιώργος Κρικοριάν, που συμμετέχει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Advertisements

 

Ο Κώστας Τσουρός λίγες ώρες αργότερα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του και του έστειλαν μήνυμα, ενώ με αφορμή την περιπέτειά του, παρότρυνε τον κόσμο να πηγαίνει για εξετάσεις.

Ο Κώστας Τσουρός έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάντε εξετάσεις, μην το αμελείτε, η πρόληψη όντως σώζει από τα χειρότερα. Εγώ ευτυχώς το πρόλαβα, από το πουθενά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον μόλις είδατε ότι λείπω από την εκπομπή».

Advertisements