Μην χασετε

Τέτα Καμπουρέλη για Βαρβάρα Κίρκη: «Tην τελευταία φορά, φορούσε διαρκώς γυαλιά ηλίου και ήταν πολύ ανήσυχη»

Η βίαιη συμπεριφορά του Θέμη Αδαμαντίδη κατά της συντρόφου του Βαρβάρα Κίρκη είδε τιο φως της δημσσιότητας την Παρασκευή. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το ίδιο το θύμα της επίθεσης τονίζοντας μάλιστα πως ακόμη αγαπά τον Θέμη Αδαμαντίδη και θέλει να τον βοηθήσει.

Advertisements

Σε δηλώσεις που έκανε στην Έλενα Πολυκάρπου η Βαρβάρα Κίρκη αποκάλυψε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης τη χτυπούσε συνέχεια από τη ζηλιά του.

«Ήμασταν μαζί 1,5 χρόνο. Με χτύπαγε συνέχεια, από ζήλια. Είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Τον αγάπησα και τον αγαπάω. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια. Προσπάθησα να ήμουν συνέχεια δίπλα του. Τον αγάπησα δεν είναι κακό. Ήμουν δίπλα του, τον αγαπάω, όμως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είναι λάθος», ανέφερε αρχικά η πρώην συντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη που τον κατήγγειλε.

Και τόνισε: «Είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ 4 – 5 μέρες. Έχω κουραστεί, δεν γίνεται να τρως μέρα παρά μέρα και γιατί; Για τις παράνοιές του. Με όλο τον κόσμο εγώ φλέρταρα; Δεν είναι έτσι τα πράγματα στη ζωή.

 

Στη συνέχεια η εκπομπή είχε και δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη. Η ίδια εξήγησε: «Δεν είχα καταλάβει πως είχαν θέματα στη σχέση τους. Ερχόντουσαν συχνά στο κομμωτήριο. Ίσα ίσα ήταν ευγενικοί στο προσωπικό».

Η ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής, θυμήθηκε πως «την τελευταία φορά που ήρθαν στο κομμωτήριο η Βαρβάρα έδειχνε ανήσυχη και κοιτούσε συνέχεια το κινητό της. Επίσης εντύπωση μου έκανε η άρνησή της να βγει κοινή φωτογραφία με τον Θέμη κι εμένα σε αντίθεση με ότι γινόταν στο παρελθόν».

 

okmag.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα