Μην χασετε

Είσαι single; Που θα βρεις το ταίρι που θες!

Θα έχεις παρατηρήσει πόσο δύσκολο είναι να βρεις έναν άνθρωπο να ανοίξεις την ψυχή, την καρδιά σου και να τον εμπιστευτείς. Το πρόβλημα είναι ότι καλά-καλά δεν βρίσκεις καν το άτομο, λες και έχουν εξαφανιστεί απ΄τον πλανήτη οι άντρες. Λες και όλοι πια περιμένουν να γοητεύσουν μια κοπέλα από το facebook, τo instagram κτλ.

Advertisements

Ο κοινωνιολόγος Michael Rosenfeld του πανεπιστημίου Stanford, κατάληξε στο συμπέρασμα ότι ο τρόπος που θα γνωρίσεις έναν άντρα έχει αλλάξει ριζικά. Πάνε ανεπιστρεπτί εκείνες οι εποχές που βρισκόσουν στην σχολή και ήξερες ότι θα φλερτάρεις με τον τριτοετή σου στα τραπεζάκια, ή στην δουλειά με τον ωραίο τον συνεργάτη, ή τελοσπάντων με τον τύπο τον μυστήριο στο μπαρ. Αυτά θεωρούνται πασέ πλέον.

Και πάμε να το δούμε πιο αναλυτικά:

#Δουλειά: Παλιά ο πιο εύκολος τρόπος να γνωρίσεις και να κάνεις δεσμό με κάποιον, ήταν άνθρωπος από την δουλειά. Υπήρχε και αυτό το απαγορευτικό που σε γοήτευε όσο να πεις. Τώρα βέβαια αυτό έχει αλλάξει αφού πιο πολύ σκέφτεσαι μην έχεις πρόβλημα στον χώρο εργασίας σου, παρά αν θα έχεις σχέση ή όχι. Είναι και δύσκολες εποχές όπως και να το κάνουμε.

#Σχολή: Ας υποθέσουμε ότι είσαι φοιτήτρια και περνάς αυτές τις δοξασμένες εποχές των νεανικών σου χρόνων. Πρώτον, σε ζηλεύουμε. Δεύτερον, αν ψάχνεσαι για κάτι «σοβαρό» μην περιμένεις να το βρεις εκεί. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι δεν κρατάνε για πολύ οι σχέσεις των φοιτητικών χρόνων.

#Κοινές παρέες: Εδώ υπάρχει το εξής πρόβλημα. Αν ο περίγυρος σου έχει κλειστό κύκλο, τότε πολύ δύσκολα θα βρεις άντρα από τις παρέες σου. Αν πάλι όχι, τότε είναι η πιο ιδανική περίπτωση για να γνωρίσεις κάποιον. Τουλάχιστον όλο και κάτι θα ξέρεις από πριν γι’αυτόν.

#Online: Συγκεκριμένα το facebook είναι το κατάλληλο «μέρος» για να έχεις σίγουρα αποτελέσματα. Μια καλή φωτογραφία προφίλ αρκεί για να πιάσεις την κουβέντα πιο εύκολα απ΄όσο φαντάζεσαι. Που ξέρεις, μπορεί να είναι και ο έρωτας της ζωής σου.

agapimono.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα