Μην χασετε

«Η πεθερά μου ζηλεύει επειδή παντρεύτηκα τον γιο της. Απειλούσε να σπάσει την πόρτα γιατί ήθελε να τον δει»

Μία γυναίκα αποκάλυψε ότι μοιράστηκε την εμμονή της πεθεράς της με τον σύζυγο της και φοβάται να της ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της.

Advertisements

“Η πεθερά μου δείχνει ζήλια για τον γάμο μου με τον γιο της. Με ανησυχεί και με ανατριχιάζει αυτή η γυναίκα ” είπε η νύφη, εξηγώντας ότι δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους.

Εξομολογήθηκε ότι η πεθερά της έδειχνε πάντα μία «ενοχλητική» συμπεριφορά από την αρχή της σχέσης της με τον σύζυγο της. Ξεκίνησε όταν η πεθερά της την κατηγόρησε ότι ήταν πολύ στοργική προς το «αγόρι της» και συνέκρινε τις κινήσεις της με σeξουαλική κακοποίηση. Είπε ακόμη και ψέματα στον σύζυγό της ότι η γυναίκα του έπαιρνε ναρκωτικά.

«Η κουνιάδα μου ήταν το μεγαλύτερο θέμα για πολύ καιρό και παραλίγο να ξεχάσω πόσο κακή ήταν η πεθερά μου μέχρι που ο άντρας μου και εγώ δεν επικοινωνήσαμε με την κουνιάδα και μετακομίσαμε λίγο πιο μακριά», σημείωσε η γυναίκα . Ανέφερε πολλά σημάδια για την περίεργη συμπεριφορά της πεθεράς της. Για παράδειγμα σε μία επέτειο του ζευγαριού επέμενε να πάει μαζί τους στο ταξίδι τους και να μοιραστεί το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους.

Απειλούσε να σπάσει την πόρτα

Το ζευγάρι μετά από αυτό διέκοψε κάθε επαφή μαζί της. Τελικά η πεθερά πήγε στο σπίτι του ζευγαριού και απειλούσε να σπάσει την πόρτα εάν δεν την άφηναν να μπει μέσα.

Η ηλικιωμένη έστειλε μήνυμα στον γιο της στο οποίο του ανέφερε ότι τον αγαπούσε πολύ και μόνο ο θάνατος μπορούσε να τους χωρίσει. «Έκανε ένα περίεργο σχόλιο ότι είναι ‘η πρώτη και πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή του’», ανέφερε η σύζυγος.

Η πεθερά δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Έστειλε μήνυμα και στην νύφη της και της ανέφερε ότι της έκλεψε την σχέση της με το παιδί της και ελπίζει όταν φύγει από την ζωή η νύφη της να νιώσει άσχημα που το έκανε αυτό. «Επέλεξα να απαντήσω (ο σύζυγος μου έδωσε το πράσινο φως για να της τα πω). Είπα όλα όσα ήθελα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κρατήθηκα γενικά για να είμαι ανώτερη. Ο σύζυγος μου απάντησε επίσης σε αυτήν και της είπε ότι δεν θέλει καμία σχέση εξαιτίας του τρόπου που συμπεριφέρεται και στους δύο μας, πως αρνείται να μας σεβαστεί και ήταν μπλοκαρισμένη», σημείωσε η γυναίκα.

Τα Χριστούγεννα η πεθερά επισκέφθηκε και πάλι το ζευγάρι και άφησε στην πόρτα του σπιτιού ένα περίεργο δώρο. «Του πήρε ένα ασορτί βραχιόλι για ζευγάρι από ένα ακριβό κοσμηματοπωλείο. Είχε το γούρι σε σχήμα καρδιάς χαραγμένο με τη μια πλευρά να λέει: Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος. Είμαι αιώνια δική σου. Από την άλλη πλευρά χαραγμένο το παιδικό του παρατσούκλι. Ανατριχιάσαμε και οι δύο και το πέταξε αμέσως», είπε η γυναίκα.

Οι χρήστες την συμβούλευσαν να πάρει μέτρα και να κάνει αναφορά στην αστυνομία

Η γυναίκα έμαθε ότι είναι έγκυος και πλέον φοβάται να το πει στην πεθερά της. Έτσι ζήτησε συμβουλές από τους χρήστες στον ιστότοπο Reddit. Πολλοί αναγνώστες σοκαρίστηκαν από την ιστορία της και κάποιοι πρότειναν να καταγγείλει την πεθερά της στην αστυνομία.

Advertisements

«Πες μου ότι έκανες αναφορές στην αστυνομία για τα περιστατικά που χτυπούσε/κλωτσούσε την πόρτα. Σε παρακαλώ ζητήστε νομική βοήθεια για να κάνετε εντολή περιορισμού εναντίον της. Αυτό ακούγεται πραγματικά επικίνδυνο», ανέφερε ένας χρήστης. «Το “βραχιόλι” με ανατριχιάζει… φύγετε μακριά, μακριά!», είπε ένας άλλος.

Ορισμένοι αναγνώστες συμφώνησαν με την ιδέα μιας εντολής περιορισμού για να μην πλησιάζει η πεθερά το ζευγάρι. «Είναι ο μόνος τρόπος. Νομικές συνέπειες για την παραβίαση και την ύπαρξη σε απόσταση Χ μέτρων από την ιδιοκτησία σας. Εάν θέλετε να προστατέψετε το παιδί σας και να αποφύγετε πιθανή απαγωγή (που ακούγεται ότι είναι αρκετά ψυχικά ασταθής για να προσπαθήσει) πρέπει να κάνετε νομικές ενέργειες όπου μπορεί να εμπλακεί η αστυνομία», τόνισε ένας χρήστης.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα