Μην χασετε

«Η πεθερά μου, μας έπιασε στα πράσα, φώναξε και έτρεξε έξω. Ήθελα να πεθάνω.»

Μία δύσκολη περίοδο των διακοπών είναι όταν επισκέπτεσαι συγγενείς και οικογένεια. Μία νύφη πέρασε πολύ δύσκολα στο σπίτι των πεθερικών της όταν η μητέρα του συζύγου της τους έπιασε σε eρωτοτροπούν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Advertisements

Η γυναίκα έγραψε αυτής την περιπέτεια στο Reddit και ρώτησε τους χρήστες πόσο έφταιγε εκείνη γι’ αυτό που συνέβη εκείνη την ημέρα . Εξήγησε ότι επισκέπτονταν συχνά τους γονείς του συζύγου της για τις διακοπές των Χριστουγέννων και κατάλαβαν εκείνο το πρωί ότι είχαν χρόνο για να βρεθούν eρωτικά.

«Ξυπνήσαμε στις εννιά που είναι ασυνήθιστα αργά και απλώς απολαμβάναμε να μένουμε στο κρεβάτι και έκανα ένα σχόλιο για το πότε ήταν η τελευταία φορά που κάναμε σeξ τη Δευτέρα το πρωί», έγραψε η γυναίκα.

«Αυτό έκανε τον άντρα μου να τρελαθεί και το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο», παραδέχτηκε η γυναίκα. Ωστόσο σε εκείνο το σημείο άρχισαν τα προβλήματα. «Η μητέρα του συζύγου μου μας έπιασε στα πράσα, φώναξε και έτρεξε έξω. Ήθελα να πεθάνω. Την υπόλοιπη μέρα δεν μου μιλούσε ούτε με κοιτούσε», συνέχισε η γυναίκα.

Όπως ανέφερε αυτό δεν την ενόχλησε αφού ούτε και εκείνη ήθελε να την αντιμετωπίσει και να μιλήσουν για το ντροπιαστικό περιστατικό. Στη συνέχεια άκουσε την πεθερά της να φωνάζει και να ουρλιάζει στον σύζυγό της και κατηγορούσε το ζευγάρι ότι δεν την σεβάστηκε.

«Άλλα μέλη της οικογένειας την άκουσαν να φωνάζει και αναρωτιόντουσαν τι συμβαίνει, αλλά εγώ κράτησα το στόμα μου κλειστό και επικαλέστηκα άγνοια. Αλλά αργότερα έμαθα ότι οι άλλοι έμαθαν τι συνέβη», συνέχισε η γυναίκα.

«Τώρα κρυβόμαστε από αμηχανία, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι αυτό είναι κάτι που δεν κάνεις στα σπίτια των άλλων. Αλλά είπε ότι ήταν φρικτό αυτό που κάναμε και ότι ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε αηδιαστικά κα@@@α. Ο σύζυγός μου είπε ότι ίσως είμαστε αλλά γιατί να είναι τόσο αναστατωμένη», εξομολογήθηκε η γυναίκα.

Παράλληλα είπε ότι δεν πρόκειται να το ρισκάρει ξανά και ο σύζυγός της θα κοιμάται στο σαλόνι από εδώ και στο εξής. «Τέλος πάντων, ο εφιάλτης τελειώνει σύντομα. Απόψε ο άνδρας μου κοιμάται στο σαλόνι και αύριο θα φύγουμε για το σπίτι νωρίς το πρωί», πρόσθεσε.

Την υποστήριξαν οι χρήστες και τα έβαλαν με την πεθερά

Χιλιάδες χρήστες του Reddit σχολίασαν την ανάρτηση, με τους περισσότερους να συμφωνούν ότι το ζευγάρι δεν έκανε κάτι άσχημο ή λάθος. «Η μαμά μπήκε σε ένα δωμάτιο με ένα παντρεμένο ζευγάρι… Αυτό θα έκανε ένας τρελός γονιός στο παιδί  που είναι μαθητή του γυμνασίου», επεσήμανε ένας χρήστης. «Επειδή είστε ενήλικες, οι άλλοι θα πρέπει να σέβονται την ιδιωτικότητα που σας πρόσφεραν με μια πόρτα να κλείσετε. Μείνετε σε ξενοδοχείο την επόμενη φορά, αλλά δεν κάνατε τίποτα κακό», είπε ένας άλλος.

Advertisements

«Μην κάνεις ποτέ σeξ όταν η πόρτα είναι ξεκλείδωτη» προέτρεψε κάποιος άλλος. «Και να είσαι πολύ ήσυχος, Όποτε είσαι καλεσμένος, κανείς δεν θέλει να σε ακούσει να κάνεις σeξ. Δεν είναι ότι είναι λάθος, αλλά μην υποθέτετε ποτέ ότι η ιδιωτικότητα σας θα γίνει σεβαστή», ανέφερε ένας άλλος.

enikos.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα