Μην χασετε

Η ιστορία της Εύας: Είπαν ότι πέθανe από ναpκωτικά και η μάνα της έγινε πopνη για να αποδείξει τη δολοφονiα της

Η 19χρονη Εύα τον Ιούνιο του 1998 ξυλοκοπήθηκε, βιάστηκε από μια συμμορία και δολοφονήθηκε! Η υπόθεση αρχικά θεωρήθηκε αυτοκτονία! Είπαν ότι πέθανε από ναρκωτικά.

Advertisements

 

Τρία χρόνια μετά, και παρά τις αντιρρήσεις ορισμένων πλευρών, οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης δικαίωσαν τους ισχυρισμούς της μητέρας της, η οποία αναγκάστηκε να βγει στις «πιάτσες» των τοξικομανών, παριστάνοντας ακόμη και την πόρνη, για να αναζητήσει τους δολοφόνους, όπως λέει, της κόρης της.

Με το υπ’ αριθμόν 1164 βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, το σκεπτικό του οποίου βασίζεται στις γνωματεύσεις γιατρών και των πραγματογνωμόνων ιατροδικαστών, παραπέμφθηκαν να δικαστούν για ανθρωποκτονία από πρόθεση τέσσερις τοξικομανείς, οι τρεις εκ των οποίων κατηγήθηκαν ότι προηγουμένως τη βίασαν. Με το ίδιο βούλευμα παραπέμφθηκαν και άλλες δύο γυναίκες, που κατηγορήθηκαν ότι συνήργησαν στις δύο πράξεις!

 

Η 47χρονη Ελένη Φωτιάδου κατήγγειλε το περιστατικό στις εισαγγελικές αρχές, προσκομίζοντας και βιντεοκασέτες από την έρευνα που έκανε, με συνδρομή ιδιωτικού ντετέκτιβ. Η ίδια ήρθε σε επαφή με κύκλους τοξικομανών και έτσι κατέληξε στην αιτία θανάτου της κόρης της, αλλά και στα ονόματα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση. Μάλιστα, όπως η ίδια επιβεβαιώνει, δημιούργησε ερωτικές σχέσεις με τον βασικό κατηγορούμενο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των καταγγελιών που έγιναν, οι υπερασπιστές των κατηγορουμένων, των οποίων τα ονόματα από την αρχή κατέθεσε η μάνα, έκαναν λόγο για «αστήρικτα σενάρια». Άλλωστε και η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση ανέφερε ότι ο θάνατος της νεαρής επήλθε από χρήση ναρκωτικών ουσιών και όχι από κακώσεις. Τρομακτική συγκάλυψη.

 

Advertisements

 

Από σελίδα ίχνη στο σκοτάδι

Πηγή

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα