Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη, το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου. Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο «Club 22» με τον Πάνο Κιάμο, η τραγουδίστρια μίλησε για τον ερχομό του δεύτερου γιου της,  Βασίλη, αλλά και τον μεγάλο της γιο, Μπάμπη.

«Λείπω από την δουλειά δύο χρόνια. Ούτε εγώ κατάλαβα όμως πως πέρασαν. Σταμάτησα να δουλεύω όταν ήμουν πεντέμισι μηνών. Το είχα πολύ ανάγκη να μείνω με το μωρό, να είμαι εκεί ειδικά σ’ αυτούς τους πρώτους μήνες που το μωρό έχει ανάγκη την μαμά και μετά, ξέρεις το στάδιο που σιγά-σιγά μεγαλώνει και βλέπεις διαφορετικά πράγματα», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια για την απουσία της από της πίστες.

Έπειτα, η ίδια αποκάλυψε «Τώρα που ξεκίνησα πάλι δουλειά και εδώ και μία εβδομάδα  γυρνάω πολύ αργά στο σπίτι, δεν βλέπω το γιο μου, Βασίλη και με πιάνουν τα νεύρα μου. Ο μεγάλος μου γιος πάντα γκρίνιαζε και τώρα συνεχίζει να γκρινιάζει. Μου λέει “που πας μαμά;” και του λέω “στην δουλειά”, “όχι να μην πας” μου λέει και του εξηγώ πως δεν γίνεται».

  Δήμητρα Κατσαφάδου: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον άντρα – φύλακα άγγελό της

Με τρυφερότητα, μάλιστα, επεσήμανε «Το πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε τα παιδιά μας να χαμογελάνε, να τους δίνουμε ό, τι μπορούμε και να βλέπουμε πως είναι γεμάτα. Εγώ αυτό θέλω και αυτό έχω ανάγκη».

Τέλος, σχετικά με το αν ήρθε συνειδητά στη ζωή της το δεύτερο παιδί, με ειλικρίνεια δήλωσε «Εγώ το έλεγα πάντα πως ήθελα δεύτερο παιδάκι. Νομίζω πως είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και δεν προκύπτουν αυτά τα πράγματα. Τα αφήνεις να γίνουν γιατί τα θέλεις. Οπότε ναι το θέλαμε και ήρθε και πολύ γρήγορα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

faysbook.gr