Το φως της δημοσιότητας είδε η μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία του δημοσιογράφου των celebrities Ράντι Ταραμπορέλι, ο οποίος υποστηρίζει πως ο γάμος της Beyonce με τον Jay Z είχε τις δυσκολίες του.

Συγκεκριμένα, στη βιογραφία ο γνωστός δημοσιογράφος γυρίζει πίσω στο 2005, τρία χρόνια πριν το διάσημο ζευγάρι παντρευτεί, όπου η τραγουδίστρια και ο ράπερ είχαν χωρίσει κρυφά.

«Ο Jay Z ένιωθε πως το μόνο που ένοιαζε την Beyonce ήταν η δουλειά της. Αυτό τον είχε κουράσει. Επίσης εκείνη είχε μια τάση να γίνεται κακόκεφη και επιθετική όταν βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση στη δουλειά, κάτι που άρχισε να χτίζει ένα τοίχο ανάμεσα τους. Την περίοδο εκείνη οι δυο τους χώρισαν για ένα διάστημα, καθώς εκείνη του είπε πως χρειαζόταν ένα διάλειμμα».

Σε αυτό ακριβώς το «διάλειμμα», λέγεται πως ο ράπερ ήρθε πολύ κοντά με την τότε προστατευόμενη του Rihanna, η οποία ήταν μόλις 17 ετών και είχε υπογράψει με την εταιρία του «Def Jam». Τότε κάποιοι είπαν πως όλες αυτές οι φήμες κυκλοφόρησαν μόνο και μόνο για να εκτοξευθεί η καριέρα της Riri.

  Ειρήνη Κολιδά: «Υποσχέθηκα στο παιδί μου ότι δεν θα γίνω επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι, δεν θα το ξανακάνω»

Η Beyοnce δεν πείστηκε ωστόσο, αφού πίστεψε τις φήμες αυτές και κατέληξε να καβγαδίζει συνεχώς με τον Jay Z όταν επιτέλους τα ξαναβρήκαν.

Τελικά το ζεύγος επανασυνδέθηκε το 2006, επειδή η 34χρονη σήμερα σταρ δεν μπορούσε χωρίς τον άνδρα της με τον οποίο ήταν μαζί για 15 ολόκληρα χρόνια.

Τέλος, ο δημοσιογράφος στη βιογραφία που έγραψε υποστηρίζει ότι το θέμα «Rihanna» ποτέ δεν έκλεισε για την Beyonce, θυμίζοντας τον περίφημο καυγά του ασανσέρ στο Met Gala του 2014 επειδή καβγάδισαν για το αν θα πάνε σε ένα πάρτι που διοργάνωνε η Riri, με την αδερφή της Beoynce, Solange, να χτυπά τον Jay Z μέσα στο ασανσέρ.

govastileto.gr