Μην χασετε

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι 16/11/22: Πως θα επηρεάσει την eρωτική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου

Η Αφροδίτη μπήκε στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου 2022. Για να δούμε πως θα επηρεάσει τα ζώδια στην eρωτική τους ζωή

 

ΚΡΙΟΣ (Βαθμολογία: 8)

Πάθος και σeξουαλικότητα και για τα 3 δεκαήμερα! Το 3ο δεκαήμερο μάλιστα, θα καταφέρει να εκπληρώσει μία βαθιά επιθυμία! Προσοχή μόνο το 2ο δεκαήμερο, αφού παρασύρεσαι σε τοξικές σχέσεις, παιχνίδια εξουσίας και ρήξεις λόγω ζήλιας!

ΤΑΥΡΟΣ (Βαθμολογία: 8)

Συντροφικότητα, νέα σχέση ή ακόμα και επισημοποίηση και για τα 3 δεκαήμερα! Το 3ο δεκαήμερο είναι σαφώς το πιο τυχερό, αφού θα καταφέρει να πετύχει ακόμα και τους πιο ανέλπιστους eρωτικούς στόχους! Προσοχή όμως, εσύ του 2ου, αφού μπορεί να αντιμετωπίσεις αρνητικές ανατροπές, ξαφνικές δυσκολίες, ακόμα και οριστικές ρήξεις στην συντροφική ζωή!

Advertisements

 

ΔΙΔΥΜΟΣ (Βαθμολογία: 7)

Ομορφαίνεις, λάμπεις και χορταίνεις κομπλιμέντα σε όποιο δεκαήμερο κι αν είσαι! Eρωτας μέσα από την δουλειά, είναι πιθανός τώρα, εκτός κι αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, γιατί δεν πρέπει να μπλέκεις εργασία με eρωτικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Βαθμολογία: 9)

Πάθος, κατακτήσεις, eρωτικές επιτυχίες, θαυμαστές, καλοπέραση, τύχη, εξομολογήσεις, ρομαντισμός και λάμψη για όλα τα δεκαήμερα! Ιδίως το 3ο δεκαήμερο, θα ζήσει την πιο απολαυστική και θετική περίοδο για τα eρωτικά του! Εσύ του 2ου, μακριά από έπαρση και απαιτητικότητα!

ΛΕΩΝ (Βαθμολογία: 7)

Eρωτικές επαφές με το παρελθόν για τους ελεύθερους και ρομαντικές στιγμές για τους δεσμευμένους, κάθε δεκαημέρου! Ιδίως το 3ο δεκαήμερο, μπορεί να βιώσει επανασύνδεση ή να προχωρήσει σε συγκατοίκηση! Εσύ του 2ου, μακριά από γκρίνια και κόντρες, απέναντι σε δυσκολίες που θα έρθουν, διότι οι ρήξεις θα είναι οριστικές!

 

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Βαθμολογία: 9)

Φλερτ, γνωριμίες και ευχάριστες eρωτικές συζητήσεις και προτάσεις, για όλα τα δεκαήμερα! Ιδίως το 3ο δεκαήμερο, μπορεί να αναμένει μία απρόσμενη εξομολόγηση ή μία νέα συναρπαστική εμπειρία! Εσύ του 2ου, μακριά από επικοινωνιακά λάθη!

ΖΥΓΟΣ (Βαθμολογία: 8)

Αισθησιασμός και eρωτική σταθερότητα, για τους Ζυγούς κάθε δεκαημέρου! Ωστόσο εσύ του 2ου, μακριά από κτητικότητα, ανούσια πείσματα και ζήλιες, διότι θα είναι εις βάρος σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Βαθμολογία: 8)

Ομορφιά, eρωτική εύνοια και επιτυχίες στα αισθηματικά των Σκορπιών και των 3 δεκαημέρων! Ιδίως το 3ο δεκαήμερο, θα απολαύσει την πιο τυχερή eρωτικά περίοδο και θα εκπληρώσει βαθιές και σπουδαίες επιθυμίες! Εσύ του 2ου όμως, πρέπει να αναμένεις ανατροπές και μεγάλες δυσκολίες! Οφείλεις να επιστρατεύσεις λογική, ώστε να μην υπάρχουν ισχυρές ρήξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (Βαθμολογία: 7)

Συναισθηματική ηρεμία και ικανοποίηση, όπως και χαρά από eρωτα παρελθοντικό ή ανεκπλήρωτο, για όλα τα δεκαήμερα! Προσοχή μόνο, εσύ του 2ου! Η τάση σου για παράνομους, αλλά και απατηλούς eρωτες μόνο απογοητεύσεις και πόνο, θα προκαλέσει!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Βαθμολογία: 9)

Και τα 3 δεκαήμερα, μπορούν να αναμένουν φλερτ, ευχάριστες αλλαγές και βοήθεια από φίλους! Το 3ο δεκαήμερο μάλιστα, θα απολαύσει κεραυνοβόλους eρωτες και ανέλπιστη εκπλήρωση μίας μεγάλης επιθυμίας ! Εσύ του 2ου δεκαήμερου, μην μπερδεύεις eρωτα με φιλία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Βαθμολογία: 6)

Μία περίοδος που επικεντρώνεσαι στην καριέρα, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! Ωστόσο, εσύ του 2ου, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για δυσκολίες, ανατροπές και ρήξεις στον eρωτικό τομέα!

ΙΧΘΥΣ (Βαθμολογία: 9)

Από τους πιο τυχερούς στον eρωτικό τομέα, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! Φλερτ, γνωριμίες, επίτευξη στόχων, κατάκτηση συγκεκριμένου προσώπου, ταξίδια, ραντεβού, θετικές μόνο εξελίξεις! Επιπλέον πάθος και ρομαντισμό και φυσικά τύχη, θα έχει το 3ο δεκαήμερο! Το 2ο δεκαήμερο, πρέπει να αποφύγει επιπόλαια επικοινωνιακά λάθη!

Advertisements

 

oroskopos.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα