Μην χασετε

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη στις 26 Οκτωβρίου: Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη φέρνει ενεργητικότητα, δυναμισμός, σε πνευματικό και νοητικό επίπεδο, μια όψη με συνολική διάρκεια 14 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων καλούμαστε να εστιάσουμε στους στόχους μας, να ξεδιπλώσουμε τις ιδέες μας, να εφαρμόσουμε τα σχέδια μας στο άμεσο μέλλον.

 

Έχουμε αποφασιστικότητα και πειθώ, είμαστε άκρως επικοινωνιακοί και ταυτόχρονα διαθέτουμε την τάση για περιπέτεια και πειραματισμούς, μέχρι να φτάσουμε στο απώτερο σκαλοπάτι της επιτυχίας.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριούς και Λέοντες), αλλά και του αέρα (ΔίδυμουςΖυγούςΥδροχόους), προκειμένου να ξεδιπλώσετε τις διανοητικές σας αρετές και τα δημιουργικά σας ταλέντα και να κατακτήσετε τις φιλοδοξίες σας, να είσαστε ειλικρινείς και έντιμοι προς τους άλλους, σε ότι αφορά τα θέλω και τις επιθυμίες σας, να τελειοποιήσετε τις σπουδές σας ή ένα σεμινάριο για τη δουλειά σας, να αποδίδετε τα μέγιστα στον επαγγελματικό σας χώρο, να ασχοληθείτε με ποικίλες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανεβάζουν ψυχολογικά.

Advertisements

 

Πως επηρεάζει τα ζώδια ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη;

ΚΡΙΟΣ

Συμφέρουσες συνεργασίες και προσοδοφόρες συμφωνίες φέρνει το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, για αυτό καλό είναι να είσαστε σε εγρήγορση για να αρπάξετε αμέσως τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, έτσι ώστε να αποκτήσετε καλύτερη οικονομική επιφάνεια και να δικαιωθείτε για τους κόπους σας. Κάντε αυτό το διάστημα ένα μακρινό ή κοντινό ταξίδι που θα ανανεώσει την σχέση σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Δικαιώνεστε με τη συγκεκριμένη όψη, για τις επαγγελματικές σας ικανότητες από ανθρώπους που μέχρι πρότινος δεν αποδέχονταν την αξία και τις δυνατότητες σας και αυτό είναι η ηθική αλλά και υλική σας ανταμοιβή. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, τονίστε τα ποικίλα ταλέντα σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε κάποια ανέλπιστα έξοδα για αυτό το σκοπό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, προκαλεί εγρήγορση, τόσο στις σκέψεις σας, όσο και στις πράξεις σας, αφού μπορείτε να κινηθείτε έξυπνα και διπλωματικά στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ώστε να βρείτε δημιουργικούς τρόπους που θα εκτονώσουν την ενεργητικότητα και την ικανότητά σας. Δεδομένου ότι είστε περισσότερο εγκεφαλικοί τύποι, μια καινούρια γνωριμία που τραβάει σαν μαγνήτης το μυαλό σας, μπορεί να είναι η επόμενη, σοβαρή σας σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Ψυχολογική ανακούφιση και βαθιές ανάσες έρχονται με τη συγκεκριμένη όψη, στο κομμάτι της καθημερινότητας που αφορά στις οικογενειακές σας σχέσεις ή στην ενασχόληση σας με την ακίνητη περιουσία σας. Μπορούν να ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις που έχετε από μια αγοραπωλησία και αυτό να αναπτερώσει το ηθικό σας και το πορτοφόλι σας, έτσι ώστε να ασχοληθείτε περισσότερο και με την συναισθηματική σας ζωή και τον άνθρωπο που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Φιλικές και συντροφικές συγκεντρώσεις και συζητήσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας με το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, και μέσα από αυτές είναι σχεδόν βέβαιο πως μια νέα γνωριμία είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους είναι ευεργετική για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ευχάριστες μακρινές ή κοντινές διαδρομές με ή χωρίς τον eρωτικό σας σύντροφο, μπορούν να αναπτερώσουν το ηθικό σας και να χαροποιήσουν την διάθεση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άκρως βοηθητική για το επαγγελματικό κομμάτι της καθημερινότητας σας είναι η συγκεκριμένη όψη φίλοι Παρθένοι, δεδομένου ότι αν είστε άνεργοι, βρίσκετε την εργασία που σας ταιριάζει, αν έχετε δουλειά, αλλάζουν οι μέχρι τώρα συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο, με μια καινούρια συμφωνία, με μια ανέλπιστη προαγωγή, που είναι προσοδοφόρα και ωφέλιμη στο άμεσο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Advertisements

Καθολική εύνοια φέρνει στην καθημερινότητα σας το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη καλοί μου Ζυγοί, γιατί αυτό το διάστημα μπορείτε να ταξιδέψετε, να αποκτήσετε τις γνώσεις που επιθυμείτε, να κάνετε οι αδέσμευτοι μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία. Τα κοινωνικά σας σχέδια πραγματοποιούνται, αισιόδοξα μηνύματα έρχονται από τους φίλους και τα προσφιλή σας άτομα, ενώ η συναισθηματική σας ζωή ομορφαίνει με ιδανικές, αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυστικές επαγγελματικές κουβέντες ή κρυφές συμφωνίες μπορεί να συμβούν αγαπητοί Σκορπιοί με τη συγκεκριμένοι όψη, για αυτό ας είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας προς οποιανδήποτε κατεύθυνση. Μια επανασύνδεση που περιμένετε είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνιση της αυτό το διάστημα, ενώ οι δεσμευμένοι έχετε όλες τις ευκαιρίες και την καλή διάθεση να αναθερμάνετε το δεσμό σας, προσφέροντας στο ταίρι σας, άπλετο πάθος και ειλικρινή αισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε κοντά σας έμπιστα πρόσωπα που εκτιμούν τις ικανότητες σας και θα σας βοηθήσουν με το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, να πετύχετε στο μέγιστο βαθμό τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Αν είσαστε αδέσμευτοι, μια εξαιρετική, νέα γνωριμία προσεγγίζει το ενδιαφέρον σας, μέσα από το φιλικό ή το εργασιακό σας περιβάλλον, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να βρει τον κατάλληλο eρωτικό σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Είναι μια εξαιρετική όψη για να μπορέσετε καλοί μου Αιγόκερε να προάγετε ακόμα περισσότερο τη δουλειά σας, τις ιδέες σας και τις μελλοντικές σας επιδιώξεις, τόσο στους συνεργάτες σας, όσο και στα οικεία σας άτομα που καμαρώνουν για την αξιοσύνη και τις ικανότητες σας. Ενδεχομένως να έχετε την αμέριστη βοήθεια μεγαλύτερων ηλιακά ατόμων, που διαθέτουν εμπειρία και σοφία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις και χαρούμενα γεγονότα φέρνει στο δρόμο σας η συγκεκριμένοι όψη αγαπητοί Υδροχόοι, που αφορούν στην επαγγελματική σας πορεία, αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έρχονται στο διάβα σας, μην αφήνετε να χαθούν από κοντά σας πρόσωπα που θέλουν να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σας.

ΙΧΘΥΣ 

Ρυθμίστε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη για να ξεκαθαρίσετε πάσης φύσεως καταστάσεις που βαραίνουν με έγνοιες και ευθύνες την καθημερινότητα σας, κάντε συμφέρουσες συμφωνίες με τους συνεργάτες και τα ανώτερα άτομα στη δουλειά σας. Έντονος eρωτισμός και αισθησιασμός επικρατεί στην συναισθηματική σας ζωή είτε είστε σε σχέση, είτε κυνηγάτε το αντικείμενο του πόθου σας.

 

zwdia24.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα