Μην χασετε

Ο Ερμής στον Σκορπιό από 29/10 έως 17/11: Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Ο Ερμής, o πλανήτης της επικοινωνίας, αλλάζει ζώδιο στις 29 Οκτωβρίου και εισέρχεται στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει έως τις 17 Νοεμβρίου 2022. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο αναδιαμορφώνουμε τον τρόπο σκέψης και έκφρασής μας, ενώ παράλληλα αλλάζουν τα ενδιαφέροντά μας.

 

Η μεταφυσική, η ψυχολογία και αναγεννησιακές εμπειρίες μας απασχολούν ιδιαίτερα αυτή την εποχή και φαίνεται πως αναζητάμε περισσότερο βάθος και ουσία στα πράγματα. Παράλληλα, κάτω από την επιρροή του Ερμή στον Σκορπιό, η επικοινωνία μας γίνεται πιο συναισθηματική και αντιλαμβανόμαστε αυτό που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια.

Ο Ερμής στον Σκορπιό: Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και δες πως θα σε επηρεάσει.

 

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία του Ερμή στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σε καλεί να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον/την σύντροφό σου, να μοιραστείς άγχη, παλιές εμπειρίες ή φόβους σου και να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά μέσα από αμοιβαίες εξομολογήσεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, η διέλευση αυτή είναι πιθανό να στρέψει την προσοχή σου στο παρελθόν και να σε ωθήσει σε έναν εσωτερικό απολογισμό των επιλογών σου στον eρωτα. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα ή κάποια χρέη σου και ίσως υπογράψεις και κάποια οικονομική συμφωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής πραγματοποιεί την ετήσια διέλευσή του στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία θα σε απασχολήσουν κάποιες εξελίξεις στον μόνιμο δεσμό σου, είτε λόγω οικονομικών αλλαγών είτε λόγω συναισθηματικών θεμάτων που έρχονται στην επιφάνεια και μοιράζεστε με το ταίρι σου. Όσοι Ταύροι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, είναι πιθανό να υποδεχθούν μια νέα γνωριμία που θα χαρακτηρίζεται από πάθος και βαθιά επικοινωνία. Εξελίξεις δέχονται και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και ίσως να ξεκινάς μια νέα ή να διαπραγματεύεσαι αλλαγές σε υπάρχουσες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής θα κινηθεί στον 6ο ηλιακό σου οίκο, ένα διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθούν αλλαγές σε επίπεδο εργασιακής καθημερινότητας. Φαίνεται πως εντείνονται οι ρυθμοί σου τις μέρες αυτές και εμφανίζονται νέα δεδομένα στη δουλειά σου, σε επίπεδο συναδελφικών σχέσεων ή ωραρίου, μέσα από τα οποία αναδιαμορφώνεται το πρόγραμμά σου. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να εστιάσεις περισσότερο στο σώμα σου και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι εναλλακτικούς τρόπους για βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία του Ερμή στον 5ο ηλιακό σου οίκο έρχεται να αυξήσει την δημιουργικότητά σου. Το διάστημα παραμονής του στο ζώδιο του Σκορπιού θα παρατηρήσεις τον εαυτό σου να διψά για περισσότερη ζωντάνια, επικοινωνία, αυτοέκφραση, παιχνίδι και eρωτα. Βγαίνεις περισσότερο, συναντάς ενδιαφέροντες ανθρώπους και μοιράζεσαι τις ιδέες σου. Παράλληλα, ανακαλύπτεις δραστηριότητες και ιδέες, μέσα από τις οποίες εκφράζεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχουν τη διάθεση να μοιραστούν τα βαθιά τους συναισθήματα με τον/την σύντροφό τους.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής ξεκινά την διέλευσή του στον 4ο ηλιακό σου οίκο και σε καλεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν και να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σου. Ίσως να λαμβάνεις κάποιες πληροφορίες την εποχή αυτή, οι οποίες σε ωθούν να κάνεις μια στροφή προς τα μέσα, να αναλογιστείς παλιές εμπειρίες και συναισθήματα που έχουν μείνει μέσα σου από το μακρινό παρελθόν, ώστε να μπεις σε μια διαδικασία ίασης. Σε πρακτικό επίπεδο, θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου, ίσως να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν με τα οποία είχες χαθεί ή αποφασίσεις να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση με οικογενειακά πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία του Ερμή στον 3o ηλιακό σου οίκο, επηρεάζει την επικοινωνία και τον τρόπο σκέψης σου. Πιθανόν να βρίσκεσαι σε μια μεταμορφωτική περίοδο, κατά την οποία αποφασίζεις να «σκοτώσεις» κάποιες ιδέες σου, ώστε να αφήσεις να αναγεννηθούν καινούριες, πιο βαθιές και ουσιαστικές. Ο τρόπος που εκφράζεσαι γίνεται πιο συναισθηματικός και θα έχεις τη δυνατότητα να δεις αυτό που βρίσκεται πίσω από την επιφάνεια. Επίσης, ίσως να πραγματοποιήσεις μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να κάνεις κάποιες θεραπευτικές συζητήσεις με αδέρφια ή με τον/την σύντροφό σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής ξεκινά την διέλευσή του στον 2ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας κάποιες ανακατατάξεις σε οικονομικά σου ζητήματα. Το διάστημα αυτό θα σε απασχολήσει έντονα η υλική σου ασφάλεια και ο τρόπος για να την επιτύχεις, γι’ αυτό ίσως να αναζητήσεις πρόσθετο εισόδημα, να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση, αγοραπωλησία ή απλώς σε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να αλλάζει κάτι στα εισοδήματα του/της συντρόφου σου και να υπάρχει μια σταθεροποίηση στο κοινό σας ταμείο. Επίσης, ίσως κάνεις κάποιες συζητήσεις στη δουλειά σου, οι οποίες αφορούν τον μισθό σου ή κάποια χρωστούμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στο ζώδιό σου, φέρνοντάς σου αυξημένη επικοινωνία, μετακινήσεις και συνδιαλλαγές με τρίτους. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο συζητάς περισσότερο τόσο με το ταίρι σου όσο και με το συγγενικό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον, προκειμένου να διευθετήσεις συναισθηματικά, οικονομικά ή πρακτικά ζητήματα. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο ή να δεχθείς μια ενδιαφέρουσα πρόταση που σε εξιτάρει διανοητικά. Ακόμη, θα δεις τις μετακινήσεις και τις καθημερινές σου επαφές να πολλαπλασιάζονται, ενώ δεν αποκλείεται να αγοράσεις και ένα μεταφορικό μέσο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής θα κινηθεί στον 12ο ηλιακό σου οίκο, δημιουργώντας σου την ανάγκη να κάνεις μια εσωτερική στροφή και να επεξεργαστείς κάποιες πληροφορίες. Το διάστημα αυτό, ενδεχομένως να βρίσκεσαι σε μια διανοητική σύγχυση, καθώς λαμβάνεις μπερδεμένα μηνύματα από το περιβάλλον σου. Καλό είναι να έρθεις πιο κοντά στο ένστικτο και τη διαίσθησή σου και να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή, η οποία θα σε οδηγήσει σε σωστά μονοπάτια. Πιθανόν να θελήσεις να ξεκινήσεις διαλογισμό ή άλλες πρακτικές που θα σου χαρίσουν διανοητική ηρεμία, ενώ επίσης είναι μια καλή εποχή να κάνεις μια εκκαθάριση από το παρελθόν…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία του Ερμή στον 11ο ηλιακό σου οίκο, σε καλεί να κοινωνικοποιηθείς και να παρουσιάσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου στους φίλους σου ή σε ένα κοινωνικό σύνολο. Πρόκειται για μια εποχή δικτύωσης και διεύρυνσης του κύκλου σου, κατά την οποία θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη και στην υλοποίηση προσωπικών σου σχεδίων. Παράλληλα, ενδεχομένως να κάνεις κάποιες συζητήσεις με φίλους για ψυχολογικά ή κοινωνικά ζητήματα και να αποφασίσεις να ενταχθείς σε μία ομάδα ή σε έναν σύλλογο, τόσο για να εξελιχθείς πνευματικά όσο και για να βοηθήσεις το κοινωνικό σύνολο.

Advertisements

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής ξεκινά την διέλευσή του στο ηλιακό σου μεσουράνημα, φέρνοντας εξελίξεις που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία και τη δημόσια εικόνα σου. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να προβάλεις περισσότερο τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, θα κάνεις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου και ίσως δεχθείς ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Παράλληλα, φαίνεται πως σκέφτεσαι περισσότερο τις φιλοδοξίες σου και το που θέλεις να φτάσεις, κάτι που σε οδηγεί σε ανάλογες επιλογές και ενέργειες…

ΙΧΘΕΙΣ

Η διέλευση του Ερμή στον 1ο ηλιακό σου οίκο, σε παρακινεί να ανακαλύψεις ένα καινούριο όραμα στη ζωή σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Το διάστημα αυτό σου γεννιέται μια δίψα για γνώση και επέκταση και είναι πιθανό να θελήσεις να εξελίξεις τις σπουδές σου, να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, να μάθεις μια καινούρια γλώσσα ή να εκπαιδευτείς σε κάποιο νέο αντικείμενο. Παράλληλα, φαίνεται πως αναζητάς περισσότερο το νόημα της ζωής και προσπαθείς να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου, εμπλουτίζοντάς τη με νέες ιδέες και αντιλήψεις, πιο βαθιές και ουσιαστικές.

 

zwdia24.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα