Μην χασετε

Huge News: Μόλις επέστρεψε στη μόδα το αγαπημένο σου χτένισμα από όταν ήσουν μικρή

H εμφάνιση της Cara Delevingne στο show του οίκου Dior στο Παρίσι και στην Εβδομάδα Μόδας, ήταν η αφορμή για να θυμηθούμε ένα hairstyle που είχαμε ξεχάσει. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός υιοθέτησε ένα χτένισμα που της πήγαινε πολύ και αποτελούνταν από μια μεγάλη πλεξούδα που είχε φτιάξει από τη μια μεριά του προσώπου της.

Αυτή η εμφάνιση της Cara έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά και ήταν η αφορμή για να έρθει και πάλι στο προσκήνιο μια μόδα από τα παλιά. Οι πλεξούδες επιστρέφουν αυτή τη σεζόν και αναμένεται να κάνουν θραύση στον γυναικείο πληθυσμό.

Advertisements

Εκτός από την πλαϊνή πλεξούδα που είδαμε και στα μαλλιά της Cara, οι δύο χαμηλές πλεξούδες στο πίσω μέρος του κεφαλιού είναι επίσης must και μάλιστα τις είδαμε σε αρκετά shows. Σχεδιαστές και στιλίστες τις στόλισαν με κορδέλες και χαριτωμένα κοκαλάκια για να τους δώσουν περισσότερο στιλ.

tip: Αν θέλεις και μια εναλλακτική πρόταση σου την έχουμε. Αφού πιάσεις τα μαλλιά σου πλεξούδα, ψέκασέ τα με λακ και άφησέ τα για κάποιες ώρες δεμένα. Στη συνέχεια λύσε την πλεξούδα και το αποτέλεσμα θα είναι παρόμοιο με αυτό της παρακάτω φωτογραφίας!

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα