Μην χασετε

#hair trends:Τα 7 χρώματα μαλλιών που θα γίνουν super δημοφιλή μέσα στο 2019

Το 2019 είναι μια χρονιά με πιο «φυσικές» αποχρώσεις και ζεστά χρώματα για τα μαλλιά μας. Παρακάτω μπορείς να δεις τα 7 χρώματα που θα κυριαρχήσουν όλο το έτος. Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

1. Ασημί της στάχτης: Όλο και περισσότερες γυναίκες αγαπάνε τα γκρι και λευκά χρώματα στα μαλλιά τους και τα επιλέγουν ακόμα και σε μικρές ηλικίες. Φέτος το ασημί είναι τάση και αναμένεται να κάνει πάταγο για μια ακόμα χρονιά.

2. Strawberry honey: Πρόκειται για ένα πολύ απαλό κόκκινο που θα λατρέψεις! Αν δεν είσαι έτοιμη ακόμα για να βάψεις τα μαλλιά σου κόκκινα ή πορτοκαλί, αυτή η απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για εσένα.

3. Xάλκινες ανταύγειες: Οι χάλκινες ανταύγειες πάνω σε σκουρόχρωμα μαλλιά είναι ακόμα ένα trend που θα δούμε σε μεγάλο βαθμό.

Advertisements

4. Το καφέ του μανιταριού: Είναι καστανό αλλά έχει και λίγο γκρι μέσα που το κάνει πιο ψυχρό στα μάτια μας αλλά ταυτόχρονα τόσο μα τόσο ωραίο!

5. Ζεστό ξανθό: Πέρυσι ήταν στη μόδα το πολύ ανοιχτό ξανθό και φέτος κυριαρχούν οι πιο ζεστοί τόνοι.

6. Μαύρο: Η Kim Kardashian ευθύνεται για αυτό το trend καθώς το αστραφτερό μαύρο των μαλλιών της είναι μια τάση που προτείνουν πολλοί hair stylists.

7. Οmbre στις ρίζες: Τόλμησε να ακολουθήσεις αυτή την τεχνική στα μαλλιά σου και θα τη λατρέψεις.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα