Μην χασετε

Γευστικά, σπιτικά chips

Για απογευματινό σνακ

Advertisements

Θα χρειαστείτε 5 μεγάλες πατάτες, αλάτι, ρίγανη και μία λαδόκολλα.

Ξεφλουδίστε και στεγνώστε τις πολύ καλά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Έπειτα κόψτε τις σε πολύ λεπτές φέτες, όπως περίπου είναι τα chips προσέχοντας να είναι περίπου ίδιες μεταξύ τους.

Τοποθετήστε τις σε ένα ταψί στο οποίο έχετε τοποθετήσει τη λαδόκολλα, τη μία δίπλα στην άλλη κι όχι πάνω στην άλλη, έτσι ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα.

Προθερμαίνεται τον φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα και αφήνεται τα chips για περίπου 20’, μέχρι να ροδίσουν.

Όταν τα βγάλετε από το φούρνο ρίξτε αλάτι και ρίγανη κι αν σας αρέσουν λίγο δεντρολίβανο.

Βάλτε τα σε ένα μπολ και καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας!

jenny.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα