ΚΡΙΟΣ

Οι επαγγελματικές σας  συνομιλίες και συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε, θα περάσετε σε διεκδικήσεις που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω. Η απόφαση σας θα αναλάβετε ρίσκα θα έχετε αποτέλεσμα άμεσο και επιτυχημένο. Κινηθείτε συγκροτημένα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για κλείσιμο συμφωνιών και για τελεσίδικες απαντήσεις. Στον eρωτικό σας τομέα θα εμφανιστεί πρόσωπο που η μεταξύ σας θερμή συνομιλία θα καταλήξει σε προσωπικό ραντεβού.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Ενισχυμένο θα είναι το ένστικτο σας, οι συζητήσεις σας θα κλείσουν με δημιουργικό αποτέλεσμα, η δράση σας θα είναι εποικοδομητική, σας παροτρύνω να τολμήσετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Στον eρωτικό σας τομέα, έρχονται ευχάριστες αποκαλύψεις που θα δώσουν νέα ώθηση στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε την προοπτική της δέσμευσης. Σε τυχόν αρνητικές καταστάσεις προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Απρόοπτα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη η ψυχολογία σας και γενικότερα η ζωή σας. Τυχερό γεγονός θα σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας επιθυμία, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο επαγγελματικής ανόδου. Στον eρωτικό σας τομέα θα γίνουν συζητήσεις σε σοβαρό επίπεδο, σήμερα εσείς και το ταίρι σας θα πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με την μελλοντική πορεία του δεσμού σας.

 

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σοβαρότητα θα υπάρξει στις κινήσεις και στις αποφάσεις σας, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε eρωτικά ζητήματα. Αν είχατε τσακωθεί με κάποιο πρόσωπο σας θα σας δοθεί ευκαιρία να αποκατασταθεί η σχέση σας, θα ακουστούν λόγια που θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Οξυδέρκεια και ώριμη αντιμετώπιση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα φιλικά ή eρωτικά.

ΛΕΩΝ

Τα γεγονότα θα σας δώσουν άνοιγμα για προοδευτικές αλλαγές, για επαγγελματική επέκταση και οικονομική βελτίωση. Αξιοποιήστε τα συμβάντα, ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεων σας, καλό θα είναι να μην απουσιάζουν τα όρια. Χαλιναγωγήσετε την ανάγκη σας για απόλυτη ελευθερία ή κυριαρχία, το καθετί πρέπει να έχει τον τρόπο του και το μέτρο του.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αναλυτικές συζητήσεις θα δώσετε λύσεις και θα κλείσετε θέματα που σας δυσανασχετούν. Σαφήνεια και ευστροφία θα παρατηρηθεί στη σκέψη σας, ξεκάθαρος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι τόσο στις επαγγελματικές σας συνομιλίες όσο και στις φιλικές σας κουβέντες. Στον eρωτικό σας τομέα θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού.

 

Advertisements

 

ΖΥΓΟΣ

Η διανοητικότητα σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, εξερευνητικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα θα διαλευκάνετε σκοτεινές υποθέσεις. Αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει, θα σας διακατέχει ενθουσιασμός που δεν θα σας επιτρέψει να δεχτείτε πράξεις συμβιβασμού. Σε διάλογο σας με πρόσωπο eρωτικό αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας. Νέα eρωτική πρόταση θα έχει τη δυνατότητα να ωθήσει τη ζωή σας προς μια καινούργια και πολύ διαφορετική eρωτική κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Advertisements

Εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνιακή σας τακτική, διπλωματική στάση θα κρατήσετε σε δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε συγκεκριμένους τομείς της ζωή σας, έρχονται οικονομικά ανοίγματα, ξεκινά πορεία ανοδική σε θέματα που εδώ και καιρό είχαν παγιδευτεί στη στασιμότητα. Με μια τολμηρή και εύστοχη σας πράξη, θα δώσετε ώθηση σε πρόσωπο που επιτέλους θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, ανοίγεται προοπτική σταθερό δεσμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα είναι ενισχυμένη η πνευματικότητα σας, θα διαφοροποιηθούν κάπως οι απόψεις σας και θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε τολμηρά ρίσκα. Με ειλικρίνεια θα μιλήσετε, ισορροπημένη θα είναι η επικοινωνία σας τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σε φιλική παρέα να σας συστήσουν πρόσωπο που αμέσως θα κερδίσει τη συμπάθεια και το eρωτικό σας ενδιαφέρον, τα μεταξύ σας αισθήματα θα είναι αμοιβαία.

 

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει κατά πολύ την διαίσθηση σας, το ένστικτο σας θα είναι σωστό, σας δίνω τη συμβουλή να αξιοποιήσετε την εσωτερική δύναμη που θα νιώσετε. Η στάση που θα έχετε σχετικά με ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα φέρει λύση άμεση, θα ανανεωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και σε κοντινά οικογενειακά σας πρόσωπα αδέλφια ή γονείς. Η θερμή και εκδηλωτική σας στάση θα εκτιμηθεί από το eρωτικό σας ταίρι, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστη πρόταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα εμφανιστείτε διορατικοί, πνευματώδεις και ουσιαστικοί, στις επαφές σας θα υπάρξει δημιουργική συνεννόηση. Η διάθεση σας για εργασία και συγκέντρωση θα είναι αρκετά υψηλή, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις εργασιακές σας εκκρεμότητες. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να οριοθετήσετε τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα, η αυτοψυχανάλυση που θα κάνετε θα σας βγει σε καλό, θα μπορέσετε να δώσετε εξήγηση και λύση σε κάποια συγκεκριμένα εσωτερικά συμπλέγματα που ανά διαστήματα σας ταλαιπωρούν.

Advertisements

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στις αρνητικές σας υποθέσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με τα ρίσκα που θα αναλάβετε, έρχονται ουσιαστικές αλλαγές σε επαγγελματικά σας ζητήματα. Τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα τις χειριστείτε με διπλωματική κατανόηση, θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε μακροχρόνιο πρόβλημα. Αξιοποιήστε τα τυχαία eρωτικά συμβάντα, σε φιλική συνεύρεση θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας κλίμα eρωτικό.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements